Eye Filmmuseum: Assistent Floormanager / Servicemedewerker

Eye Filmmuseum in Amsterdam zoekt een Assistent Floormanager / Servicemedewerker voor 15 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 31-05-2023Eye is het enige filmmuseum van Nederland. Wij zijn schatbewaarder, pionier en gids in de wereld van film en de kunst van het bewegend beeld. Eye bewaart en beheert een collectie van meer dan 50.000 films en een veelvoud aan affiches, foto’s en persoonlijke archieven. Eye presenteert tentoonstellingen op het grensvlak van film en beeldende kunst en filmprogramma’s die licht werpen op de allervroegste filmgeschiedenis tot aan de meest actuele mondiale ontwikkelingen. Eye toont film in al zijn diversiteit en promoot, in samenwerking met de filmsector, de Nederlandse film in binnen- en buitenland. Ook stimuleert Eye het begrip van en de liefde voor film met educatieve programma’s, in samenwerking met het onderwijs en de filmindustrie.

Eye is een open, informele en op samenwerking gerichte instelling en wil voor iedereen een toegankelijke plek zijn, ongeacht etnische, economische, culturele en religieuze achtergrond, gender, seksuele voorkeur, leeftijd en beperking. Eye stelt zich tot doel gelijkheid, inclusie en diversiteit te waarborgen. Wij nodigen alle geïnteresseerden van harte uit om te reageren.

Eye Filmmuseum is per direct op zoek naar een

Assistent Floormanager / Servicemedewerker

15 tot 36 uur per week

De afdeling publieksservice
Publieksservice-medewerkers en receptiemedewerkers zijn het visitekaartje van Eye en aanspreekpunt voor bezoekers en collega’s. Het team bestaat uit 25 medewerkers die dagelijks worden aangestuurd door de floormanagers. De functie is een combinatie van Assistent-Floormanager en Servicemedewerker. Per week werk je minstens één dienst als Assistent-Floormanager en één dienst als Servicemedewerker. De nadruk ligt op beschikbaarheid in de weekenden (minimaal 4 weekenddiensten per maand) en tijdens de vakantieperiodes.

Doel van de functie
Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse publieksontvangst, publieksbegeleiding en de informatievoorziening naar het publiek. Je bewaakt de bezoekerstevredenheid over de kwaliteit van service en dienstverlening. Zelf werk je grotendeels mee op de vloer en behandel je suggesties en/of (tweedelijns)klachten. Je ontvangt en begeleidt de verkoop en informatievoorziening aan bezoekers.

Taken en verantwoordelijkheden
Assistent-Floormanager

 • Dagelijkse aansturing van Serviceteam.
 • Zorgen voor dagelijks beheer van alle publieke ruimtes inclusief eventuele reparatiemeldingen en de uitvoer van herstel- en lichte schoonmaakwerkzaamheden.
 • Handhaven van de gewenste orde en bijdragen aan een veilige en positieve sfeer.
 • Klachtenafhandeling.
 • In staat om en verantwoordelijk voor het bedienen van de alarminstallatie en het lopen van de eindcontroleronde.
 • Ploegleider BHV.

Medewerker Publieksservice

 • Gastvrij ontvangen bezoekers en gasten.
 • Het verkopen van toegangsbewijzen ten behoeve van de filmprogrammering en de tentoonstellingen.
 • Zorgdragen voor de opgeruimde staat van de verkoopbalie en folderrekken.
 • Bedienen van de telefooncentrale; registratie gesprekken; doorgeven en noteren van boodschappen; beantwoorden e-mails; afhandelen binnenkomende telefoontjes; verwerking in- en uitgaande mail.
 • Verstrekken van informatie, mondeling, telefonisch of via e-mail.
 • Toepassen van bedrijfshulpverlening en volgen van benodigde cursussen.
 • Verwijzen, begeleiden en toespreken van bezoekers en gasten;.
 • Informatievoorziening bezoekers.

Profiel

 • Flexibel: beschikbaar in het weekend en op onregelmatige tijden
 • Stressbestendig, proactief, servicegericht, teamplayer
 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels
 • Woonachtig in (omgeving van) Amsterdam
 • Bereidheid tot het behalen van BHV en ploegleiderstraining.

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie in een inspirerende werkomgeving op een geweldige plek in Amsterdam, met leuke, enthousiaste collega’s. Je kunt samen met een vriend, vriendin of collega gratis naar de film, de tentoonstellingen bezoeken en tegen korting een kopje koffie of theedrinken in het restaurant, of winkelen in de Eye Shop. Ook kun je gebruikmaken van de thuiswerkregeling en het Fietsplan.

 • Het betreft een functie voor minimaal 15 uur en maximaal 36 uur per week (0,42 fte – 1 fte). Het gaat om een periode van 12 maanden, met uitzicht op verlenging.
 • Het salaris is conform het Arbeidsvoorwaardenreglement van Eye in schaal 4 voor medewerker Publieksservice: min. € 15,42 per uur en max. € 18,35 bruto, excl. 8% vakantiegeld; schaal 6 voor Assistent-Floormanager: min. € 16,76 per uur en max. € 20,51 bruto, excl. 8% vakantiegeld.
 • Je ontvangt tevens een vergoeding voor de achterwachtdiensten.

Ben je geïnteresseerd?
We nodigen je uit te reageren vóór 31 mei 2023 via vacatures@eyefilm.nl, ter attentie van Monique Aartsen, hoofd P&O, onder vermelding van ‘Assistent-Floormanager’

Informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Charlotte Sarneel, hoofd Publieksservice: charlottesarneel@eyefilm.nl.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 15 juni 2023.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.