Dynamo: Locatie Regisseur

Dynamo in Eindhoven zoekt een Locatie Regisseur voor 32 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 04-06-2023Dynamo is een creatieve ontmoetingsplek voor jong talent en een sterk merk dat zich altijd hard maakt voor subculturen. Het is een jongerencentrum, podium, workshopruimte en school in één. In een energieke leerwerkomgeving ontwikkelt jong talent zich bij Dynamo in dans, muziek, kunst, cultuur, sport en nieuwe media.

Voor Dynamo is het vanzelfsprekend dat iedereen het liefst zelfstandig en in eigen regie functioneert en daarmee ‘eigenaar’ van het eigen leven is. Dat is dan ook de basishouding waarmee we klaarstaan voor de doelgroep. Er is aandacht voor de behoefte die onze doelgroep heeft en voor de dingen die wél goed gaan. Ook concrete maatschappelijke vraagstukken zoals opvoeding, geld, relaties, inclusiviteit en inkomen worden vanuit talentontwikkeling en de kracht van sociale cohesie aangepakt, zodat er een duurzame, veerkrachtige en zelfredzame samenleving ontstaat waarin iedereen mee kan doen.

Dynamo is onderdeel van: Lumens

Locatie Regisseur

32 tot 36 uur per week

Wat is jouw rol?
Je bent een belangrijke verbinder binnen Dynamo en draagt de essentie van Dynamo uit. Je bent op de hoogte van de zaken die spelen binnen de jeugdcultuur. Jij brengt mensen met elkaar in verbinding en ziet kansen, ontwikkelingen en trends. Je ontwikkelt en vertaalt deze vervolgens en zorgt voor draagvlak. Jij ontwikkelt, beheert en verbetert bestaande processen en zorgt ervoor dat collega’s, inclusief oproepkrachten, vrijwilligers en stagiaires hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Je bent goed in staat om het overzicht te bewaren en kan goed plannen. Je beheert de opbrengsten en kosten en legt financiële verantwoording af. Je stemt af met de gebiedscoördinator om ervoor te zorgen dat bepaalde keuzes passen bij de inhoud van de opdracht en hebt hierin een verantwoordelijkheid en mandaat om keuzes te maken.

Wat neem jij mee?

 • Je herkent je in de beschrijving hierboven en hebt ervaring met sociaal cultureel werk
 • Je bent proactief, ondernemend en weet mensen te inspireren en te verbinden
 • Je creëert samenwerkingsverbanden tussen verschillende betrokkenen, zowel in als extern
 • Je weet mensen te enthousiasmeren en te overtuigen bij het implementeren van ontwikkelingen binnen (een deel van de) organisatie
 • Je volgt de maatschappelijke ontwikkelingen en ziet kansen en trends die je vervolgens ontwikkelt en vertaalt
 • Je bent communicatief vaardig (mondeling en schriftelijk) en hebt een gastvrije instelling
 • Je stimuleert betrokkenen om verder te kijken dan het eigen gebied en om met oplossingen te komen
 • Je hebt affiniteit met financiën en ervaring met het opstellen en bewaken van budgetten
 • Je bent analytisch en hebt ervaring met het maken van planningen
 • Je hebt een HBO+ werk- en denkniveau

Waarom zou je voor ons kiezen?

 • Salaris volgens de CAO Sociaal Werk in schaal 9, op basis van de referentiefunctie staf-/beleidsmedewerker 3 (min. € 3.015,00 en max. € 4.445,00 bruto per maand bij 36 uur).
 • Daarnaast geniet je prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een loopbaanbudget, telefoonregeling, individueel keuzebudget met o.a. 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering, pensioenregeling, reiskostenregeling, fietsenplan, gratis toegang tot 500+ actuele trainingen en flexibel en hybride werken.
 • En… last but not least: bij Lumens krijg je 285 superleuke collega’s!

Nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Hester Lenton, HR-adviseur, 06 – 10 03 59 13.

Solliciteren kan tot en met zondag 4 juni 2023.

De gesprekken zijn op woensdag 14 juni en donderdag 15 juni 2023.

Een TMA e-assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Wij vinden het belangrijk om mensen die langdurig werkloos zijn, of die om andere redenen moeilijk aan werk kunnen komen, een kans op werk te bieden. We geloven in hun talenten en nodigen hen daarom nadrukkelijk uit om bij ons te solliciteren. Graag dragen we op deze manier bij aan de werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie. Hiervoor zijn we beloond met een PSO-certificaat trede 3. 

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.