De Bibliotheek Bollenstreek: Specialist Marketing en Communicatie

De Bibliotheek Bollenstreek in Lisse zoekt een Specialist Marketing en Communicatie voor 28 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 11-06-2023De bibliotheek is al lang niet meer de plek waar je alleen komt om boeken te lenen. De Bibliotheek Bollenstreek is een ontmoetingsplek waar je kan lezen, studeren en deelnemen aan allerlei activiteiten. Wij hebben acht vestigingen en een volksuniversiteit in vier gemeenten: Lisse, Noordwijk, Oegstgeest en Teylingen. Voor de programmering van onze activiteiten werken we samen met scholen, welzijnsorganisaties, maatschappelijke en culturele instellingen en lokale overheden. Onze kernboodschap is: ‘De Bibliotheek is een aantrekkelijke en inspirerende plek waar je aan je persoonlijke ontwikkeling kunt werken’.

Wie zoeken wij?

Specialist Marketing en Communicatie

28 uur per week

Wij zijn op zoek naar een ervaren Specialist Marketing en Communicatie, die de Bibliotheek Bollenstreek verder op de kaart zet. Onze bibliotheek is de afgelopen jaren veranderd, van een traditionele uitleenbibliotheek naar een ontmoetingsplek waar inwoners zich verder kunnen ontwikkelen. Jij bent in staat om de beeldvorming te kantelen en binnen de Bibliotheek Bollenstreek de positie en rol van marketing te versterken.

Wat ga je doen?

  • Je adviseert en levert een bijdrage aan het marketing- en communicatiebeleid van de Bibliotheek Bollenstreek;
  • Je vertaalt landelijk en provinciaal marketingbeleid en campagnes naar de lokale situatie;
  • Je ondersteunt een team van programmamakers bij de organisatie en uitvoering van activiteiten voor jeugd en volwassenen;
  • Je werkt aan de verdere ontwikkeling, coördinatie en uitvoering van de marketing- en communicatiefunctie bij de bibliotheek;
  • Je houdt je bezig met klantenonderzoek, promotie en de externe profilering van de bibliotheek.

Wat vragen wij?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ruime kennis van, en ervaring met, marketing en communicatie;
  • Een stevig en ondernemend persoon, die verbindt en kansen ziet;
  • Affiniteit met het openbaar bibliotheekwerk.

Wat bieden wij?
Een uitdagende en zelfstandige functie met veel vrijheid in een prettige, stimulerende en intensieve werkomgeving. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Openbare Bibliotheken. Het salaris is gebaseerd op schaal 9, afhankelijk van opleiding en werkervaring: minimaal € 3.484 en maximaal € 4.451 bruto per maand bij een werkweek van 36 uur, exclusief 8% vakantiegeld en 4% eindejaarsuitkering. Het betreft een tijdelijk contract voor de duur van 1 jaar met de intentie om het om te zetten in een vast contract. De standplaats is Lisse.

Meer informatie
Voor meer informatie en reacties kun je contact opnemen met Hans Portengen, directeur: jportengen@bibliotheekbollenstreek.nl of tel. 06 10782566.

Sollicitatie
Sollicitaties, voorzien van CV en motivatie kunnen tot en met 11 juni 2023 gemaild worden naar vacature@bibliotheekbollenstreek.nl t.a.v. Hans Portengen onder vermelding van Sollicitatie Specialist Marketing en Communicatie.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.