CJP: Stagiair Content Marketing

CJP in Amsterdam zoekt een Stagiair Content Marketing voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 22-07-2023Of je nou zit te janken bij een theatervoorstelling of staat te hossen op een festival: cultuur raakt je. CJP gunt alle jongeren in Nederland zo’n ervaring. Daarom bedenken, maken en produceren we campagnes en projecten om onze doelgroep te inspireren en te activeren via ons platform.

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Dan is een stage Content Marketing bij CJP iets voor jou

Stagiair Content Marketing

32 tot 40 uur per week

Als stagiair (m/v/x) vorm je samen met andere stagiairs één team: BROEI, hét content creatie team binnen CJP. Je werkt nauw samen met de afdeling Marketing & Communicatie en werkt samen aan projecten die je in veel gevallen zelf initieert en uitvoert. Ook word je ingevlogen door andere CJP-collega’s om mee te denken over verschillende campagnes. Omdat je zelfstandig aan de slag gaat én in teamverband werkt, is het belangrijk dat je betrokken en proactief bent. Je zit hier in ieder geval niet fulltime met je billen op een bureaustoel.

Goed om te weten: je werkt in een prachtig kantoor in Amsterdam. Bovendien krijg je een stagevergoeding van € 250,- bruto (op basis van fulltime stage).

Als stagiair Content marketing…

 • Schrijf je aansprekende content voor de CJP website, socials, ons magazine en andere kanalen.
 • Ga je naar evenementen, exposities, films en dergelijke om het aanbod van CJP op een leuke, informatieve en unieke manier aan de doelgroep over te brengen.
 • Bedenk en produceer je producties over alles wat de doelgroep bezighoudt en vertaal je dit naar nuttige en relevante content.
 • Coördineer je de planningen van communicatie-uitingen en projecten.
 • Inspireer en/of activeer je de doelgroep met jouw verhalen.

Dit ben jij

 • Je bent ingeschreven bij een mbo-, hbo-, of wo-opleiding.
 • Je bent goed met tekst en het overbrengen van een boodschap.
 • Je durft met creatieve ideeën te komen.
 • Je bent niet bang om initiatief te nemen en eigen ideeën voor te leggen.
 • Je weet wat er speelt op social media en je hebt ideeën om hierop in te haken.
 • Je kan goed samenwerken in een team.
 • Je hebt een brede interesse in cultuur.
 • Je bent ook bereid je mede-stagiaires te helpen met activiteiten.

Naast dat je leert samenwerken met je mede-stagiairs en andere collega’s word je natuurlijk ook goed begeleid vanuit het Marketing Communicatie team waar je onder zult vallen. De Marketing Communicatie Manager, Digital Marketeer en Content Manager zijn er voor je om je met raad en daad bij te staan tijdens jouw dagelijkse werkzaamheden. Ook natuurlijk op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling. We zijn een kleine organisatie waar er veel ruimte is voor eigen initiatief. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Enthousiast?
Mail dan zo snel mogelijk je cv, motivatie en eventueel eerder werk naar vacatures@cjp.nl. Check je nog niet alle bovenstaande boxen, geen zorgen er is ook voldoende ruimte om te leren. Spreekt een andere functie binnen BROEI je ook aan? Geef dit dan aan in je motivatie. De stageperiode is van begin september 2023 tot en met begin februari 2024. Helaas is er geen mogelijkheid om een kortere stage te lopen.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.