Cinetol: Stagiair Productie

Cinetol in Amsterdam zoekt een Stagiair Productie voor 28 à 36 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 16-06-2023Cinetol is een klein en DIY poppodium voor opkomend talent, dat muziek ademt en waar je je gelijk thuis voelt. We willen met Cinetol een plek zijn, waar voor elke muziekliefhebber wat valt te ontdekken. Dagelijks zijn er muzikanten te vinden in onze repetitieruimtes, werkend achter de bar in ons gezellige eetcafé en natuurlijk op ons podium.

We zijn een hecht team dat deze plek met passie en vakkundigheid in zeven jaar tijd heeft gemaakt tot wat het nu is. Cinetol is een begrip in de stad geworden en ook de komende jaren gaan we onze rol als belangrijke eerste schakel in het live- circuit vervullen. Onze basis ligt bij indie, garage en punk maar we willen ons daar niet toe beperken en zijn ook bezig andere genres aan te trekken, zoals hiphop, trap en soul. Artiesten die eerder op ons podium stonden zijn o.a.: Låpsley, Fontaines D.C., Velvet Negroni en Personal Trainer.

Wij zoeken een stagiair(e) productie, die ons kleine kantoorteam gaat versterken en die gaat helpen bij het organiseren van de velen concerten die we hier in Cinetol doen.

Stagiair Productie

28 uur per week

Functieomschrijving
In de functie van stagiair(e) productie zal je nauw samenwerken met de productieleider en programmeur van Cinetol. Zij zullen je aansturen, maar voor de functie is het belangrijk dat je ook zelfstandig en structureel kan werken.

Je zal de volgende taken / verantwoordelijkheden hebben

  • Het uitvoeren van alle productie gerelateerde werkzaamheden van de concerten en andere (culturele) evenementen in Cinetol, zoals het aanmaken van productie, call sheets en verzamelen van technische info en riders.
  • Je bent de contactpersoon met betrekking tot alle productie informatie. Je informeert alle betrokkenen (artiesten, boekers, technici en ander personeel) van een concert of evenement en zorgt voor de juiste organisatie.
  • Ondersteunen bij stage management en kaartverkoop.
  • Ondersteunen bij programmering gerelateerde werkzaamheden.

Functie-eisen

  • Je hebt aantoonbare affiniteit met shows en de muziekscene in Amsterdam.
  • Je kan zelfstandig, gestructureerd werkzaamheden uitvoeren en bent proactief.
  • Je bent twee keer per week in de avond beschikbaar voor het uitvoeren van stage management en productie gerelateerde werkzaamheden (voornamelijk do, vr of za).
  • Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar en minimaal 28 uur per week beschikbaar.
  • Een eigen inbreng qua muzieksmaak wordt zeker gewaardeerd, van hiphop tot rock.

Er is een stagevergoeding beschikbaar. Indien nodig kan je nationale feestdagen inwisselen voor feestdagen die voor jou van toepassing zijn.

Heb je interesse?
Stuur dan een sollicitatie met motivatie en CV naar info@cinetol.nl gericht aan Quico Touw. Solliciteren kan tot en met 16 juni 2023.

We plannen de gesprekken in de week van 26 juni 2023 in.

Mocht er iets niet duidelijk zijn en heb je vragen?
Twijfel dan niet en stuur ons een mail of bel naar 020 248 0186.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.