Cinema in Concert: Event-Producent

Cinema in Concert in Amsterdam zoekt een Event-Producent voor 36 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenCinema in Concert organiseert muziek- en concertervaringen in Nederland en België. Met veel enthousiasme werken wij met een hecht team vanuit Amsterdam aan het creëren en organiseren van onvergetelijke ervaringen. Al elf jaar zijn we actief in de evenementenwereld. In 2019 ontstond het event(merk) Cinema in Concert en wilden wij onze liefde voor film en muziek delen met het grote publiek! Vanuit de elektronische festivalwereld rolden wij de theaterwereld in.

Gezocht: enthousiaste

Event-Producent

voor concerten van Cinema in Concert

(fulltime, 36-40 uur per week)

Wat doen wij?
Cinema in Concert produceert filmconcerten in theaters en concertzalen, waarbij een symfonieorkest de muziek live ten gehore brengt. Van Harry Potter tot Gladiator, van Love Actually tot Home Alone, wij hebben ze allemaal op ons podium gehad. Sinds 2022 creëren we ook onze eigen shows, zoals de voorstelling Efteling in Concert ter ere van het 70-jarig bestaan van de Efteling in samenwerking met het Metropole Orkest.

Over de functie
Als Event-producent ben jij het aanspreekpunt voor onze evenementen en zorg je ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Je werkt samen met ons productieteam, verschillende leveranciers en crewleden en bent verantwoordelijk voor het soepele verloop van de productie, van opbouw tot afbouw. Werk mee aan onvergetelijke ervaringen voor meer dan 130.000 bezoekers per jaar en groei met ons mee!

Wat ga je doen?

 • Je draagt zorg voor de pre-productie en productie van onze theater reeksen.
 • Je ondersteunt de productionele aspecten van onze grotere arena shows.
 • Je onderhoudt contact met leveranciers, maakt bestellingen en vraagt offertes op.
 • Je controleert offertes en bewaakt jouw budget.
 • Je stelt bouwplanningen op, bewaakt deze op locatie en stuurt waar nodig bij.
 • Je voert producties uit.
 • Je bent actief betrokken bij de ontwikkeling van onze productietak.

Wie zoeken we?
Ben jij een gepassioneerde evenementen- en muziekliefhebber die graag de handen uit de mouwen steekt? Heb je een georganiseerde en gestructureerde aanpak en draai je je hand niet om voor Excel, Google Drive of Vectorworks? Met jouw ervaring in pre-productie en uitvoering van uiteenlopende evenementen ben je in staat om flexibel en ad hoc te anticiperen op veranderingen. Je gedijt goed in teamverband en krijgt een kick van het leveren van topprestaties op evenementen. Tot slot, ben je vloeiend in zowel mondeling als schriftelijk Engels.

Jouw profiel:

 • Je hebt 2+ jaar ervaring als (event)producent van evenementen en/of theaterproducties;
 • Je bent flexibel en hebt een proactieve houding;
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook een echte teamplayer;
 • Je hebt allround kennis van licht en geluid, theaters en aanverwante zaken;
 • Je weet je plek te vinden in een kleine organisatie én in de dynamiek van grote evenementenproducties. Jij weet precies bij wie je waarvoor moet zijn;
 • Je kunt uitstekend overweg met Google Drive, Sheets & Docs
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.
 • Jij bent ook in het bezit van een rijbewijs B.
 • Het is een pre als je ervaring hebt met 3D programma’s zoals Vectorworks of SCAD Re-Event?

Waarom zou je bij ons solliciteren?
Bij ons maak je deel uit van een toegewijd en klein team dat werkt aan de meest bijzondere evenementen in Nederland en België, variërend van Het Concertgebouw tot Rotterdam Ahoy. Je speelt een cruciale rol in een snelgroeiende organisatie en krijgt de kans om te werken aan prachtige producties. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om diverse werktrips naar het buitenland te maken en daarnaast jouw kennis uit te breiden via door ons betaalde cursussen of trainingen. Onze functie van 36 tot 40 uur per week biedt een concurrerend salaris, ongeacht jouw opleidingsniveau. Als je jezelf herkent in het profiel, nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Mail je sollicitatiebrief en CV naar annerieke@cinemainconcert.com.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.