Bar Boele: Horeca Bedrijfsleider (in opleiding)

Bar Boele in Amsterdam zoekt een Horeca Bedrijfsleider (in opleiding) voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 15-06-2023In het hart van het nieuwe campusgebied van de Vrije Universiteit aan de Amsterdamse Zuidas exploiteren Filmtheater Rialto en cultuurcentrum VU Griffioen een bijzondere culturele hot-spot met een bioscoop, theater en galerie. Met het eigen theatercafé Bar Boele, gesitueerd in de plint van het indrukwekkende moderne universiteitsgebouw aan de Boelelaan. Bar Boele is de huiskamer van de VU-campus en de hang-out voor de theater- en filmbezoekers. Waar ook ruimte is voor optredens, exposities, festivals en andere speciale programma’s.

Voor het theatercafé Bar Boele zijn wij per direct op zoek naar een

Horeca Bedrijfsleider (in opleiding)

32 tot 40 uur per week / 0,8 – 1,0 fte

Wat neem je mee?
Je hebt werkervaring in de horeca en hebt de ambitie om verder te groeien in dit mooie vak. Je beweegt je makkelijk onder mensen en maakt het ze graag naar de zin. Je bent sterk in communicatie en houdt van organiseren en aanpakken. Affiniteit met film, food, theater en het studentenleven is een pré.

In opleiding
Samen met de partners van Bar Boele leiden we je op tot bedrijfsleider van het theatercafé. Je krijgt van ons de tools en de begeleiding van een ervaren interim-bedrijfsleider om je succesvol te ontwikkelen. Voor jezelf en voor Bar Boele.

Wat is er voor je te doen?

 • Bouwen en fijn slijpen aan een jong team van ca. 15 Nederlandse en internationale medewerkers in het theatercafé. Een team dat het gasten graag naar de zin maakt en hen verleidt steeds terug te komen. Een deel van het team heeft al ervaring, een deel is ook relatief onervaren.
 • Je geeft leiding aan het team, dat nu zelf een deel van de bedrijfsleider-taken invult. Gaandeweg neem je die taken over. Een zeer ervaren interim-bedrijfsleider staat klaar om je daarin te begeleiden.
 • Jij bent het aanspreekpunt voor gebruikers van het theatercafé: cultuurbezoekers, studenten, buurtbewoners, medewerkers van de universiteit en bedrijven op de Zuidas.
 • Je let op de kwaliteit en op de centen en ziet of bedenkt kansen.
 • Je verzorgt de basisadministratie van Bar Boele – samen met een administratiekantoor – en onderhoud het relatiebeheer met de huidige en toekomstige leveranciers.
 • Je bouwt het huidige assortiment van drank en snacks uit naar barfood en misschien wel meer. Jij bepaalt mede of dat op eigen kracht gaat of m.m.v. een cateraar.
 • Je verzorgt de sales en organisatie van verhuur en catering voor Rialto en Griffioen en derde partijen.
 • Je denkt mee met de mensen van Rialto en Griffioen over promotie en omzet verhogende activiteiten.
 • Je beschikt al over de diploma’s HACCP, BHV en Sociale Hygiëne of we zorgen dat je die snel kunt behalen. Daarnaast krijg je ook een gericht studie-budget.
 • Je weet wat nodig is in de horeca en vind het vanzelfsprekend om in avond- en weekenduren te werken.
 • Je ontwikkelt je tot mevrouw\Mrs. of meneer\Mr. Bar Boele en bent daarmee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het theatercafé en weet er een succesvolle horecaonderneming van te maken. Daartoe hoort ook dat jezelf achter de bar staat en meewerkt aan de taken van de collega’s aan wie je leiding geeft.

Arbeidsvoorwaarden
Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de Horeca CAO of beter. De salaris-indicatie o.b.v. fulltime is tussen de € 2.600,- en € 3.200,- bruto per maand, exclusief 8% vakantiegeld. Afhankelijk van je ervaring start je in een trede van schaal 6 en kun je groeien naar schaal 7.

Aanstelling voor één jaar met een proeftijd van een maand en nadrukkelijk de mogelijkheid voor verlenging voor onbepaalde tijd.

Wil je eerst meer informatie?
Mail dan naar chris@barboele.nl

Solliciteren
Sollicitaties met CV en motivatie kun je tot en met 15 juni a.s. mailen naar chris@barboele.nl

Grijp deze kans!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.
Meer informatie over de partners: Rialto en Griffioen