Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten: Coördinator Studiezaken

De Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam zoekt een Coördinator Studiezaken voor 0,8 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 13-06-2023De master Kunsteducatie is een interdisciplinaire, tweejarige deeltijdopleiding voor kunstdocenten en kunsteducatoren in de kunstvakken beeldende kunst en vormgeving, dans, muziek en theater. De opleiding werkt samen met het lectoraat Kunsteducatie en onderhoudt nauwe contacten met het werkveld.

De master Kunsteducatie valt bestuurlijk onder de Breitner Academie, die deel uitmaakt van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK), een hbo-instelling voor kunstonderwijs met opleidingen op bachelor- en masterniveau. Het onderwijs wordt behalve door de Breitner Academie verzorgd door de Nederlandse Filmacademie, de Academie voor Theater en Dans, het Conservatorium van Amsterdam, de Reinwardt Academie en de Academie van Bouwkunst. De AHK neemt nationaal en internationaal een prominente plaats in binnen het onderwijs, de kunsten en het culturele leven. De academies bevinden zich op bijzondere locaties in het centrum van Amsterdam.

Het lectoraat Kunsteducatie is een vooruitstrevend kenniscentrum voor kunsteducatie. Hier wordt onderzoek gedaan en vinden docenten, opleiders, wetenschappers, beleidsmakers en geïnteresseerden tools voor inspiratie, vernieuwend kunstonderwijs, en ondersteuning in de dagelijkse praktijk.

De Master Kunsteducatie is samen met het Lectoraat Kunsteducatie wegens zwangerschapsvervanging op zoek naar een

Coördinator Studiezaken

0,8 fte

Wie ben jij?
Je bent een hands-on, digitaal vaardig organisatietalent, met enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare ondersteunende rol, bij voorkeur in het onderwijs. Je communiceert gemakkelijk, zowel mondeling als schriftelijk, met studenten en docenten, docentonderzoekers en collega’s binnen de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) en externe contacten. Je ziet wat er nodig is en je hebt affiniteit met kunsten en met Hoger Beroeps Onderwijs (HBO). Samenwerken kun jij als geen ander!

Wat neem je mee?
Je hebt HBO werk- en denkniveau, verkregen door relevante opleiding en werkervaring. Daarnaast ben je onder meer bedreven in Microsoft Office 365, webcontent management en sociale media en heb je ervaring met Teams.

Wat ga je doen?
Je verzorgt de managementondersteuning ten behoeve van de studieleider en programmacoördinator van de master Kunsteducatie en de lectoren Kunsteducatie. Je bent productioneel verantwoordelijk voor onder meer lezingen, workshops, studiereizen en nascholingen. Je houdt overzicht over de besteding van het jaarbudget en de verwerking van facturen, en ondersteunt bij financiële rapportages. Je deelt informatie over de opleiding en het onderzoek via website, nieuwsbrief en socials. En je bent aanspreekpunt voor de studenten en docenten van de masteropleiding en de docentonderzoekers van het lectoraat. Je werkt drie dagen per week voor de master Kunsteducatie en een dag per week ter ondersteuning van het lectoraat Kunsteducatie.

Wat bieden wij?
Het gaat om een dienstverband voor de duur van de zwangerschapsvervanging van 15 augustus 2023 tot 19 februari 2024. Het bruto maandsalaris bedraagt minimaal € .2756,90 en maximaal € 3.691.27 bruto per maand (generieke functie medewerker onderwijsondersteuning-C, schaal 8 cao-hbo) op basis van een fulltime dienstverband. De functie is voor gemiddeld 32 uur per week; acht uur per dag op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. De AHK biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de cao-hbo, zoals een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ABP-pensioenregeling, een ruime vakantieregeling, een goede reiskosten- en thuiswerkvergoeding.

Wil je meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jappe Groenendijk, studieleider van de master Kunsteducatie, via jappe.groenendijk@ahk.nl. Meer informatie over de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten is te vinden op www.ahk.nl. Meer informatie over de master Kunsteducatie is te vinden op www.masterkunsteducatie.nl. Meer informatie over onze studenten en medewerkers is hier te vinden.

Zie jij jezelf als de geschikte kandidaat? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met motivatie en cv voor 13 juni 2023 op vacature-breitner@ahk.nl, ter attentie van master Kunsteducatie, Jappe Groenendijk via vacature-breitner@ahk.nl, onder vermelding van ‘Coördinator Studiezaken Zwangerschapsvervanging’.

De procedure bestaat uit twee rondes met verschillende medewerkers, respectievelijk op 19 juni en 26 juni 2023. Mocht jij onze nieuwe collega worden, dan vragen we om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.