Stichting ’t Spectrum: Coördinator

Stichting ’t Spectrum in Schijndel zoekt een Coördinator voor 28 tot 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 25-06-2023Stichting ’t Spectrum beheert en exploiteert het multiculturele centrum ’t Spectrum in Schijndel. Naast het beheer van activiteiten in het pand en het faciliteren van haar bewoners (instellingen met een sociaal en cultureel signatuur), programmeert de Stichting (onder andere samen met de Blauwe Kei uit Veghel en Filmclub Schijndel) de twee theaterzalen en werkt zij samen met de amateurverenigingen in de regio om voor de regio Schijndel een bloeiend cultureel klimaat te realiseren. Stichting ’t Spectrum wordt financieel ondersteund door de gemeente Meierijstad.

Wij zoeken per direct een

Coördinator

28 tot 32 uur per week

De functie
De Coördinator zorgt voor een goed georganiseerde interne organisatie, is het gezicht van de Stichting naar buiten toe en initieert samenwerkingsprojecten. De Coördinator wordt ondersteund door een team van 11 medewerkers (Horeca, Administratie, Verhuur en Evenementen, Marketing, Gebouw en Techniek) en legt verantwoording af aan het Bestuur. Je vindt horeca, financiën, techniek, planning en organisatie leuk en werkt graag samen met culturele professionals en amateurs. Kunst en cultuur zitten in je genen en je kent de regio door en door.

Talent vindt het Bestuur belangrijker dan opleiding en drive gaat boven CV.

Wat bieden wij?
We bieden je een jaarcontract, dat daarna bij goed functioneren kan worden omgezet in een vaste aanstelling. Het salaris is marktconform.

Solliciteren
Ben jij onze nieuwe Coördinator? Stuur dan je motivatie en CV naar Yolanda Hageman, yolanda@spectrumschijndel.nl, via onderstaande sollicitatiebutton. In de voorbereiding op een mogelijke uitnodiging spit je onze website door voor informatie, daar vind je ook ons verkort beleidsplan voor de komende jaren.

We starten direct met de selectieprocedure en plannen met voor ons interessante kandidaten direct een gesprek. Voor vragen kun je terecht bij Yolanda Hageman (Hoofd Administratie) via het eerdergenoemde mailadres.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.