Frequenzy: Fondsenwerver

Frequenzy in Rotterdam zoekt een Fondsenwerver voor 2 tot 6 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenBen jij degene die het financiële plaatje voor onze projecten compleet maakt? We zoeken een enthousiaste fondsenwerver die samen met ons mooie projecten voor aanstormend muzikaal talent financieel mogelijk maakt.

Frequenzy.nl is het online platform wat door middel van diverse projecten podium wil bieden aan muzikaal talent. Via onze livestreams, onze social mediakanalen en het maken van creatief content bieden we de mogelijkheid voor opkomende artiesten om zich op een internationaal online podium te presenteren. Hiervoor organiseren we opnamesessies en hebben een radio livestream die dagelijks wereldwijd veel luisteraars trekt. Met Frequenzy Worldwide organiseren we gezamenlijke livestream shows vanuit een Nederlandse stad en de partnerstad in het buitenland. Daarnaast ontwikkelen we workshops waarmee artiesten hun kansen en mogelijkheden in web2 en web3 kunnen ontdekken en leren benutten.

Om al deze projecten mogelijk te maken en verder uit te breiden zijn we op zoek naar een gedreven

Fondsenwerver

2 tot 6 uur per week

We zoeken iemand die de financieringsmogelijkheden voor Frequenzy ziet en weet te creëren.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Opstellen van een financieringsplan voor structurele financiering van de stichting en voor de verschillende projecten.
  • Opstellen van projectplannen en begrotingen.
  • Subsidie aanvragen opstellen, indienen en monitoren.
  • Het werven van donateurs / sponsors / investeerders.

Het profiel

  • Je hebt een groot hart voor popmuziek en opkomende muzikanten en weet dit te combineren met verstand van zaken. Als je ons platform bekijkt zie je de mogelijkheden om met dit platform mooie ideeën om te zetten in waarde creatie voor zowel de stichting als artiesten.
  • Een netwerk in de culturele sector, met name popmuziek, is een pre, ervaring in fondsenwerving is een must.
  • Sterke mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden, met het vermogen om effectieve subsidieaanvragen en fondsenwervingsbrieven te schrijven en uit te spreken voor groepen mensen.
  • Je bent in staat om strategieën te ontwikkelen voor het werven van fondsen en subsidies, rekening houdend met de korte en lange termijn doelen van de stichting.

Frequenzy biedt een creatieve werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Omdat we nog op projectbasis financiering binnenkrijgen, zal de vergoeding die je krijgt in eerste instantie op no-cure-no-pay basis zijn. Maar jij ziet waarschijnlijk al de mogelijkheden om een structurele waard flow te creëren, waardoor een vaste aanstelling voor je in de toekomst tot de mogelijkheden behoort. Daarom gaan we graag in gesprek met jou!

Je kunt een motivatie sturen en/of verder contact opnemen via marieke@frequenzy.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.