Festival Tweetakt: Festivalmedewerker

Festival Tweetakt in Utrecht zoekt Festivalmedewerkers voor een in overleg te bepalen aantal uur | Vacature voor een Betaalde functie, Tijdelijk | Sluitingsdatum: geenFestival Tweetakt is een festival vol theater, dans, muziek, beeldende kunst en interactieve installaties. Op het programma staan gevestigde theatergezelschappen en bekende bands naast jonge muzikanten en fris theatertalent. Festival Tweetakt duurt drie weken en vindt plaats op verschillende locaties in stad: de bruisende Neude, midden in het centrum, het avontuurlijke, groene eiland Fort Ruigenhoek en in diverse theaters in Utrecht.

Tijdens Tweetakt 2023 (16 juni – 2 juli) kunnen we je hulp goed gebruiken!

Festivalmedewerker

aantal uur in overleg

Voor Festival Tweetakt 2023 zijn we op zoek naar enthousiaste betaalde medewerkers voor diverse functies. Zo zorg je in het horecateam dat het onze bezoekers aan niets ontbreekt, duik je als gids op Fort Ruigenhoek diep in het beeldende kunstprogramma, en voorzie je als kassamedewerker het Tweetaktpubliek van verse programmatips. Afhankelijk van je functie en ervaring verdien je tussen de €12,50 en €18,00 per uur.

Bij Tweetakt gaan we uit van het belang van verschillende perspectieven. We streven ernaar dat onze organisatie, onze festivalmedewerkers, ons programma en ons publiek een afspiegeling vormen van onze samenleving, op o.a. het gebied van leeftijd, genderidentiteit, culturele achtergrond en vaardigheden. Twijfel je of een bepaalde functie haalbaar is voor jou of kunnen we ergens rekening mee houden? Geef dat dan aan op het aanmeldformulier, we denken graag mee! Meer informatie over alle functies vind je hieronder.

Don’t speak Dutch? If you want to work for Tweetakt during the festival, send an e-mail to p.hendriksen@tweetakt.nl to apply and discuss the possibilities.

 • Barmedewerkers
  Als barmedewerker heb je een belangrijke functie: ervoor zorgen dat onze bezoekers worden voorzien van eten en drinken. Lopen met borden, het aannemen van bestellingen, bier tappen en zorg dragen voor limonades met de perfecte verhouding siroop/water zijn allemaal onderdeel van de functie, vandaar dat enige ervaring in de horeca gewenst is.
 • Keukenmedewerker
  Het keukenpersoneel is verantwoordelijk voor het bereiden van de lekkerste maaltijden en snacks! Een beetje ervaring in de keuken gewenst, maar er is ook ruimte om iets nieuws (waaronder alle geheime Tweetaktrecepten) te leren.
 • Vliegende keep horeca (keuken)
  In deze afwisselende functie krijg je iets mee van allerlei verschillende keukenfuncties. Het ene moment help je met het bereiden van maaltijden, het andere moment help je met het uitlopen van borden of ondersteun je bij het serveren van de crew catering. Je hebt één vaste taak die je erg populair maakt onder onze allerjongste bezoekers: je bedient de zweefmolen.
 • Assistent-locatiemanager
  Je bent de rechterhand van de locatiemanager. Je bent verantwoordelijk voor het schoonhouden van het terrein en op drukke momenten help jij om alles in goede banen te leiden. Je begeleidt bijvoorbeeld een artiest of vult voorraden aan. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor de uitgifte en inname van de koptelefoons voor de silent disco.
 • Kaartverkoopmedewerker Fort Ruigenhoek
  Als kaartverkoopmedewerker ben jij het welkomstcomité van het festival. Je verkoopt kaartjes en informeert bezoekers over voorstellingen en optredens. In een speciale training leer je meer over het festivalprogramma, het kaartverkoopproces en het ticketingsysteem.
 • Gidsen Fort Ruigenhoek
  Als je van kunst houdt en het niet eng vindt om op mensen af te stappen, is dit de functie voor jou. Als gids op Fort Ruigenhoek (waar onze expositie te vinden is) ben je het aanspreekpunt voor bezoekers. Je ontvangt bezoekers, maakt ze wegwijs op het terrein, beantwoordt vragen en houdt toezicht op de kunstwerken. Van tevoren krijg je zelf een uitgebreide rondleiding (vol leuke feitjes) langs de kunstwerken.
 • Productie-ondersteuner Fort Ruigenhoek
  Om alle voorstellingen en optredens in goede banen te leiden heeft onze productieafdeling tijdens het festival extra ondersteuning nodig. Je zorgt dat spullen en mensen op de goede plek terecht komen en helpt artiesten met de op- en afbouw van het podium voor muziekoptredens en theatervoorstellingen. Voor iedereen die zin heeft om de mouwen op te stropen en lekker aan de slag te gaan.
 • Koerier
  Tijdens het festival vinden er voorstellingen plaats op allerlei verschillende locaties in Utrecht. Als koerier draag je zorg voor de theatergezelschappen, acteurs en artiesten die niet in onze festivalharten spelen. Zo breng je ze maaltijden of help je als ze iets anders nodig hebben. Een rijbewijs is een pre.
 • Breekteam
  Voor als je ook na afloop van het festival nog geen genoeg hebt van Tweetakt: van maandag 3 juli t/m woensdag 5 juli breken we onze festivalharten af en we zoeken nog handjes!

Wil je op Tweetakt komen werken, meld je dan aan via ons aanmeldformulier (via www.tweetakt.nl/festivalmedewerkers of via de sollicitatieknop hieronder). We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.