Festival Tweetakt: Barhoofd Festivalharten

Festival Tweetakt in Utrecht zoekt een Barhoofd Festivalharten voor een in overleg te bepalen aantal uur | Vacature voor een Betaalde functie, Tijdelijk | Sluitingsdatum: geenFestival Tweetakt is een festival vol theater, dans, muziek, beeldende kunst en interactieve installaties. Op het programma staan gevestigde theatergezelschappen en bekende bands naast jonge muzikanten en fris theatertalent. Festival Tweetakt duurt drie weken en vindt plaats op verschillende locaties in stad: de bruisende Neude, midden in het centrum, het avontuurlijke, groene eiland Fort Ruigenhoek en in diverse theaters in Utrecht.

Voor Festival Tweetakt 2023 (16 juni – 2 juli) zoeken wij een

Barhoofd Festivalharten

aantal uur in overleg

Als barhoofd ondersteun je bij de pre-productie van de horeca en denk je mee over de inrichting ervan. Tijdens het festival stuur je het horecapersoneel aan, motiveer je het personeel en zorg je ervoor dat het team goed functioneert. Enige ervaring met het aansturen van een team is dan ook gewenst. Je neemt leveringen aan en zorgt ervoor dat de ruimte schoon afgeleverd wordt voor de volgende dag. Je bent verantwoordelijk voor het beheren, vastleggen en administreren van de drankvoorraden op het evenemententerrein.

Voor deze functie is een vergoeding beschikbaar van €25,- per uur. Heb je interesse in deze vacature, stuur dan een mail met een korte motivatie en cv naar p.hendriksen@tweetakt.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.