Axiell ALM Netherlands: Project Coördinator

Axiell ALM Netherlands in Maarssen zoekt een Project Coördinator voor 37,5 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenWerken bij Axiell betekent werken in een snelgroeiende, internationaal georiënteerde onderneming met een divers en enthousiast team. Wij ontwikkelen en implementeren software voor een interessante en afwisselende markt voor collectie- en kennisbeheer in de cultureel erfgoedsector. Onze klanten bevinden zich overal ter wereld, van interessante musea tot grote internationale instellingen. Onze kantoren bevinden zich op vrijwel alle continenten met in totaal meer dan 400 medewerkers.

Bij ons Europese hoofdkantoor in Maarssen is plaats voor een

Project Coördinator

37,5 uur per week

Als project coördinator ben je medeverantwoordelijk voor de oplevering van (een deel van de) projecten bij onze klanten, in binnen- en buitenland. Dit zijn een grote hoeveelheid projecten, met soms medewerkers uit meerdere landen. Je werkt met een groot team van medewerkers, waarbij jij de planning helpt maken en bewaken, prioriteiten helpt stellen en de communicatie onderhoudt met de klanten en andere belanghebbenden. Je verleent je steun aan dit team zodat de projecten tijdig en van goede kwaliteit worden opgeleverd. Je ondersteunt het team zodat zij al hun taken zo goed mogelijk kunnen blijven uitvoeren. Dit doe je o.a. door het gebruikmaken van de juiste processen en gestandaardiseerde methodes.

Je werkt samen in een team van project coördinatoren in andere regio’s en rapporteert aan de Project Delivery Team Lead. Je neemt deel aan team meetings, zoals stand-ups, en je bent verantwoordelijk voor de administratie rond de projecten en de tijdrapportages, zodat deze altijd up-to-date zijn.

Je monitort risico’s, escaleert die zo nodig en neemt maatregelen om de nadelige gevolgen ervan tegen te gaan of te beperken. Je rapporteert regelmatig over de voortgang van de projecten, de mogelijke risico’s, eventuele problemen en de financiële gevolgen. Je ondersteunt het delivery team om hun doelen, met betrekking tot opleveringen en budget, te behalen. Je hebt regelmatig contact met onze klanten over de voortgang van de projecten.

Jouw profiel
De project coördinator die wij zoeken voldoet aan de volgende kenmerken:

  • Kennis van en ervaring in projectcoördinatie.
  • Heeft oog voor detail en kan meerdere taken / processen tegelijkertijd managen.
  • Goede communicatieve vaardigheden: in staat om duidelijk en effectief te communiceren, per email, telefoon of face-to-face.
  • Resultaatgericht en kan goed plannen.
  • Kennis van en ervaring met IT, met name Microsoft producten.
  • Uitstekende beheersing van zowel Nederlands als Engels en bij voorkeur ook van Duits.
  • Communicatieve, klantvriendelijke en dienstverlenende houding, met oog voor commerciële belangen.

Ons aanbod
Wij bieden een interessante baan in een hecht team met een passende beloning en ruimte om jezelf te ontwikkelen en initiatief te nemen.

Reageren
Solliciteren doe je door een brief met CV te sturen via onderstaande sollicitatiebutton.

Sollicitaties in de vorm van een brief graag sturen aan:

Axiell ALM Netherlands BV
t.a.v. Marijke van der Kwartel
Postbus 1436
3600 BK Maarssen

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.