Winteravonden aan de Amstel: Zakelijk Leider

Winteravonden aan de Amstel in Amsterdam zoekt een Zakelijk Leider voor ongeveer 1 dag per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 30-03-2023Winteravonden aan de Amstel programmeert al tien jaar vlak voor kerst een kamermuziekfestival met Oost-Europese schwung. Musici van wereldklasse spelen in de sfeervolle, intieme setting van Hermitage Amsterdam en andere mooie locaties, zoals het Muziekgebouw. De combinatie van beeldende kunst en muziek is een belangrijk fundament van dit ambitieuze meerdaagse festival.

Voor Winteravonden zoeken wij een bevlogen

Zakelijk Leider

ongeveer 1 dag per week, met een piek in de festivalmaand december

Naar wie zijn we op zoek?
Als onze nieuwe zakelijk leider van Winteravonden ben je een ondernemende manager die ambitie en verrassende ideeën weet in te zetten in de festivalpraktijk. Je kent het aanbod van podiumkunsten / klassieke muziek en je affiniteit met cultuur kan je vertalen naar het festivalplan en het, meerjarenbeleidsplan, in overleg met de artistiek leider en bestuur. Je stuurt het festivalteam aan bij het uitvoeren van het festivalplan inclusief de marketing-communicatiestrategie, in samenwerking met de marketingmanager, artistiek leider en externe dienstverleners.

Je bent verantwoordelijk voor de financiële huishouding (festivalbegroting), maakt financiële afspraken met musici en locaties en werft fondsen. De financiële stand van zaken deel je met bestuur en artistiek leider. In je manier van werken ben je proactief, gestructureerd en flexibel en ook onder spanning kun je snel schakelen en besluiten. Je houdt van schoonheid, van het samenwerken in een team, en tijdens het festival ben je er natuurlijk bij.

Wat biedt Winternachten jou?
We bieden je de mogelijkheid om samen met een ervaren en gedreven artistiek leider op één van de mooiste locaties van Amsterdam nieuwe edities te realiseren van een uniek festival dat zijn sporen al heeft verdiend. Mede afhankelijk van onze afspraken zal jouw ureninzet gemiddeld 8 uur per week zijn, met een piekbelasting tijdens het festival. Wij bieden een bij de functie passend en in de sector gebruikelijk honorarium als ZZP’er.

Ben jij dit?
Dan willen we heel graag kennis met je maken! Stuur je motivatiebrief en CV vóór 31 maart 2023 naar: info@winteravondenaandeamstel.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.