Vrije Academie: Medewerker Planning

De Vrije Academie in Amsterdam zoekt een Medewerker Planning voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 31-03-2023De Vrije Academie bestaat sinds 1990 en is sindsdien uitgegroeid tot het grootste Nederlandse instituut voor onderwijs op het gebied van kunst & cultuur. We organiseren veel activiteiten: collegereeksen, lezingen, wandelingen, workshops, rondleidingen en studiedagen. Dat doen we op locatie in 60 plaatsen in heel Nederland, online via Zoom en via ons on-demand kanaal VAthuis.

In verband met een zwangerschapsverlof zoeken wij tijdelijk een

Medewerker Planning

32 tot 40 uur per week, juli – december 2023

Als planner werk je op de afdeling programmering. Je bent samen met een collega verantwoordelijk voor het inroosteren van collegezalen en locaties voor onze activiteiten. Dit probeer je natuurlijk zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk te doen. Je onderhoudt onze, soms al jaren goede, contacten met verschillende locaties in het land. Maar je maakt ook ad hoc beslissingen, wanneer op het laatste moment een college niet door kan gaan door bijvoorbeeld een zieke docent.

Je bent gedreven, intelligent en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je hecht veel waarde aan het bereiken van resultaat. Je bent een organisatietalent. Een zelfstarter. En je bent betrokken.

Werkzaamheden

 • Plannen van zalen voor collegereeksen.
 • Accorderen facturen.
 • Onderhandelen.
 • Roosters maken.
 • Zoeken naar nieuwe locaties.
 • Onderhouden van contacten met onze locaties.

Wij vragen

 • HBO/ WO-denkniveau.
 • Sterke planningsvaardigheden en in staat om prioriteiten te stellen.
 • Een commerciële mindset.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Resultaatgericht, organisatorisch en analytisch sterk.

Wij bieden
‪We bieden een zeer uitdagende functie waarbij je nauw samenwerkt met alle afdelingen binnen de Vrije Academie. Je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheid en je krijgt alle ruimte om jouw persoonlijke stempel te drukken. De Vrije Academie huist in een prachtig 17de eeuws grachtenpand Amsterdam ter hoogte van de negen straatjes.

Binnen de Vrije Academie heerst er een informele, professionele sfeer en een prettig werkklimaat. En naast een fijne werkomgeving, bieden we jou natuurlijk ook passende arbeidsvoorwaarden. Het gaat om het tijdelijk invullen van een bestaande functie tijdens een zwangerschapsverlof.

Interesse?
Stuur je motivatie en CV voor 31 maart 2023 naar: mv@vrijeacademie.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.