Vrije Academie: Allround Marketeer

De Vrije Academie in Amsterdam zoekt een Allround Marketeer voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 31-03-2023De Vrije Academie bestaat sinds 1990 en is sindsdien uitgegroeid tot het grootste Nederlandse instituut voor onderwijs op het gebied van kunst & cultuur. We organiseren veel activiteiten: collegereeksen, lezingen, wandelingen, workshops, rondleidingen en studiedagen. Dat doen we op locatie in 60 plaatsen in heel Nederland, online via Zoom en via ons on-demand kanaal VAthuis.

De Vrije Academie zoekt per direct een energieke, hands-on

Allround Marketeer

32 tot 40 uur per week

Werk jij straks mee aan inspirerende campagnes voor onze trouwe achterban in heel Nederland én heb jij creatieve ideeën over hoe je ons prachtige product succesvol aan nieuwe mensen introduceert? Ben je praktisch ingesteld, maar kun je óók met data omgaan? En vind je het leuk om te ondersteunen bij de uitvoer en monitoring van een campagne?

Dan gaan we graag met je in gesprek!

Wij vragen
Je hebt al enige ervaring als marketeer en je weet als geen ander hoe je met minimale middelen een groot bereik kunt creëren. Je houdt van innoveren en hebt ervaring met zowel online als offline campagnes. Je duikt graag in systemen en draait je hand niet om voor het creëren van content.

Verder heb je

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Kennis van zowel digitale marketing als traditionele middelen.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Commerciële en conversie / resultaat-gedreven instelling.
 • Gevoel voor data; meten is weten.
 • Affiniteit met kunst en cultuur.

Wij bieden
Een leuke functie waarbij je nauw samenwerkt met alle afdelingen binnen de Vrije Academie. Marketing beheerst een belangrijke positie binnen ons bedrijf, waarbij snel en veel geschakeld wordt met de afdelingen Programmering en Planning. Je komt te werken in een informele omgeving waarin je samenwerkt met betrokken en gemotiveerde collega’s. Binnen de Vrije Academie heerst er een informele, gezellige, professionele sfeer.

Naast een fijne werkomgeving, bieden we je natuurlijk ook passende arbeidsvoorwaarden:

 • Je komt te werken op ons kantoor in Huis Vasari. In de Negen Straatjes, hartje Amsterdam.
 • Het salaris voor deze functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal € 2.600 en maximaal € 3.000 per maand op basis van een fulltime dienstverband.
 • 25 verlofdagen bij een fulltime dienstverband.
 • Mogelijkheid om een dag thuis te werken.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Gratis deelname aan onze activiteiten (met uitzondering van reizen).

Interesse?
Stuur je CV en motivatie vóór 31 maart 2023 naar Lottie Backes: lb@vrijeacademie.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.