Unfair Amsterdam: Stagiair(e) Communicatie & Marketing

Unfair Amsterdam in Amsterdam zoekt een Stagiair(e) Communicatie & Marketing voor 3-4 dagen per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenUnfair is een ‘artist-first’ evenementenorganisatie. Sinds onze oprichting hebben we met meer dan 250 kunstenaars samengewerkt in meer dan 30 projecten. De samenwerking met deze kunstenaars vormt onze ruggengraat en biedt onze bezoekers (kopers, kijkers en professionals) een uniek perspectief op de actuele hedendaagse beeldende kunst. Door de kunstenaar centraal te stellen, dragen we bij aan een eerlijke kunstsector waar je kunst direct bij de maker kunt ontdekken en kopen.

Een van onze belangrijkste evenementen is Unfair23, onze beurs voor hedendaagse kunst die in november 2023 zal plaatsvinden in de Gashouder, Amsterdam. Unfair23 biedt een divers aanbod aan hedendaagse kunst van opkomende en gevestigde kunstenaars en een uitgebreid publieksprogramma.

Unfair zoekt per direct een

Stagiair(e) Communicatie & Marketing

5 tot 7 maanden, 3-4 dagen per week

Ben je geïnteresseerd in kunst, marketing en evenementen, en ben je op zoek naar een unieke kans om hands-on ervaring op te doen op een grootschalig evenement? Zoek niet verder! Unfair is op zoek naar een gemotiveerd, georganiseerd en creatief persoon om zich bij het Unfair-team aan te sluiten.

Als marketingstagiair(e) werk je nauw samen met de rest van het team en werk je aan alles van campagnestrategie, social media, partnerships tot contentproductie met kunstenaar.

We zoeken iemand die:

  • Beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Enthousiast is over de mogelijkheid om voor een grote beurs voor hedendaagse kunst te werken;
  • Creatieve ideeën heeft;
  • In staat is om te multitasken en problemen op te lossen;
  • Goed is met tijdlijnen en deadlines;

We zoeken iemand met de volgende vaardigheden:

  • Goede schrijfvaardigheid in het Engels (en Nederlands;
  • Social media intuïtie;
  • Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) en Mailchimp;
  • Enige vaardigheid in Indesign en Photoshop is een pre.

WAT BIEDEN WIJ?
In ruil daarvoor geven we je de kans om ervaring opdoen in de hedendaagse kunstscene in Nederland in een prettige werkomgeving waar jouw ideeën gewaardeerd worden. Je maakt deel uit van een klein en gemotiveerd team, met de mogelijkheid je projecten eigen te maken of zelf op te zetten. Binnen onze organisatie werk je samen met kunstenaars en partnerorganisaties toe naar Unfair23, waar meer dan 60 deelnemende artiesten, 10.000 bezoekers en talrijke programma’s elkaar in de monumentale Gashouder ontmoeten.

Dit is een betaalde stageplek. Heb je interesse? Stuur ons dan je cv en een motivatiebrief naar stage@unfair.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.