Uitzendbureau Werkstudent: Publieksmedewerker Van Gogh Museum

Uitzendbureau Werkstudent zoekt voor het Van Gogh Museum in Amsterdam Publieksmedewerkers voor 16 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 31-03-2023Woon jij in omgeving Amsterdam en lijkt het jou leuk om het visitekaartje van het Van Gogh Museum te worden?

Over de functie van Publieksmedewerker Van Gogh Museum
Voor het Van Gogh Museum in Amsterdam zoeken wij enthousiaste, professionele en servicegerichte publieksmedewerkers. Wanneer bezoekers het museum binnen stappen zorg jij ervoor dat ze zich welkom voelen van het begin tot einde van hun bezoek!

Publieksmedewerker Van Gogh Museum

16 tot 36 uur per week

Als publieksmedewerker bij het Van Gogh Museum word je onder andere ingezet bij één van de winkels, de multimedia balie, de ticketscan en als host. Bij deze posten bestaan je werkzaamheden voornamelijk uit het:

 • Actief benaderen van bezoekers, inclusief en gastvrij (binnen en als host buiten).
 • Controleren van toegangsbewijzen.
 • Verrichten van kassawerkzaamheden in de winkel.
 • Informatie geven over het museum: collectie, evenementen, faciliteiten, winkel- en educatieve producten. Verwijst indien nodig door (informatiebalie of winkel et cetera).
 • Voorraad bijhouden en winkel netjes houden.
 • Zorg dragen voor verkoop: toegangsbewijzen, multimediatours en winkelproducten.
 • Geeft up-to-date artikelinformatie aan klanten, informeert over service en garantie.
 • Adviseert van klanten teneinde hen op aankoop over te laten gaan.

Gedurende de dag wissel je regelmatig van posten wat het werk leuk en divers maakt.

Wij zoeken op dit moment kandidaten die minimaal drie dagen per week beschikbaar zijn waarvan één dag in het weekend. Je komt in een poule met andere publieksmedewerkers terecht en draait elke week wisseldiensten. De werktijden zijn variërend tussen 08:30 en 22:00 uur.

Wij bieden

 • Werken in een leuk en hecht team.
 • Werken in het mooiste museum van Amsterdam.
 • Flexibele werktijden.
 • Een brutoloon van € 13,87 per uur (exclusief reserveringen).

Over de organisatie
Het Van Gogh Museum inspireert een divers publiek met het leven en werk van Vincent van Gogh en zijn tijd. Al onze collega’s leveren met hun eigen expertise een bijdrage aan deze missie. Samen maken we mooie stappen en we staan open voor wat er gebeurt om ons heen. We lopen graag voorop en werken daarbij intensief samen met anderen. We richten ons zowel op onze directe omgeving als op de internationale wereld.

Waar kom je terecht?
In hartje Amsterdam kom je in een sociale en uitdagende werksfeer terecht waar je alle kansen kunt aangrijpen om het beste uit jezelf en je team te halen. Hier maak je stappen in jouw carrière en draag je bij aan een cultureel merk.

Onze ideale ‘Publieksmedewerker Van Gogh Museum’

 • Is woonachtig in (de buurt van) Amsterdam in verband met flexibiliteit en reservediensten.
 • heeft eerder in een dienstverlenende functie gewerkt, bijvoorbeeld in de horeca of een ander museum.
 • Gaat niet langer dan tien dagen op vakantie in de maanden juli en augustus.
 • Kan zich gemakkelijk uiten in de Nederlandse en Engelse taal (als je je kan uiten in een extra West-Europese of een Aziatische taal is dat mooi meegenomen).
 • Heeft te allen tijde een open houding en een behulpzame instelling naar de bezoekers toe.
 • Is in staat rust te bewaren in houding en communicatie, ook als de drukte en spanning toenemen.

Voldoe jij aan bovenstaande eisen en past deze functie goed bij jou? Stuur dan jouw ijzersterke motivatie en cv toe door op de knop ‘Solliciteer’ te klikken.

Wij zijn een organisatie voor iedereen waar we de grootste variatie van mensen omarmen. Variëteit ligt volgens ons ten grondslag aan creativiteit, relevantie en innovatie. Elke dag weer werken we aan onze missie om een divers publiek te inspireren en mensen nieuwe betekenis en waarde aan hun leven te geven. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit welke naam je draagt, waar je vandaan komt, hoe je eruit ziet of waar je in gelooft. We zijn er dus ook voor jou en je bent van harte welkom te solliciteren!

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.