Typhoon: Officemanager

Typhoon in Amsterdam zoekt een Officemanager voor 28 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 01-04-2023Typhoon is een veelgevraagd Nederlandse hiphop artiest en heeft overal wel 5 keer opgetreden. Daarnaast is hij ook keynote spreker. Dat is slechts het begin. In de laatste jaren is Typhoon zich aan het ontwikkelen van uitvoerend artiest naar volwaardig ondernemer. Dit betekent dat er een verschuiving plaatsvindt binnen ons bedrijf.

Waar wij voorheen vooral bezig waren met optreden en sprekers events, zijn we nu aan het bouwen aan het imperium. Het zijn spannende tijden om werkzaam te zijn bij Typhoon Events. In de komende jaren gaan wij groeien en uitbreiden. Bij Typhoon Events heeft iedereen de neuzen dezelfde kant op. Onze collectieve ondernemersgeest drijft ons voorwaarts om de kansen te pakken die er liggen en onze boodschap verder uit te dragen. Alles draait om de creativiteit, verbinding en authenticiteit die Typhoon zo typeert.

Officemanager

28 uur per week

Uitdaging
Als officemanager bij Typhoon Events ben jij het eerste aanspreekpunt en het fundament van een organisatie die aan de vooravond staat van groei, waarbij onze kernwaarden zoals verbinding en authenticiteit het uitgangspunt zijn.

Wat levert het op?

  • Een vergoeding van € 3200,- per maand o.b.v. 28 uur per week
  • Doorgroeimogelijkheden: Hoe meer je aankan, hoe meer je krijgt
  • Een ZZP aanstelling voor minstens 6 maanden (maar hopelijk voor jaren!)

Wie ben jij?
Jij hebt het overzicht. Je bent namelijk een ontzorger. Met jouw proactieve houding weet jij rust in te bouwen bij de mensen die op jou leunen. Ze hoeven jou niet te vertellen dat je de inbox moet controleren, dat heb je al gedaan. En alle mails zijn al ingedeeld aan de hand van wat jij zelf kunt oppakken en waar je de directrice voor nodig hebt. Je hebt hier ook al proactief tijd voor gereserveerd in haar agenda.

Jij loopt op de zaken vooruit, want zonder jou lopen de zaken niet. Als mensen de weg kwijt zijn, bellen ze jou. Wat was de betaaltermijn van die ene factuur? Wat was het nummer van ons contactpersoon? Heeft iemand mijn sleutels gezien? Jij weet het antwoord, telkens weer. Jij krijgt energie van anderen ontzorgen en dient als het fundament van de operatie. Niets ontgaat jou. Jij haalt je energie uit het moment dat iemand jou vraagt iets te doen en jij lachend kunt zeggen “Dat heb ik gister al gedaan, het ligt op je bureau.”

Wat ga je doen?
Deze functie kent vele gezichten. Aan de ene kant is het zo dat je voor een groot deel de backoffice managet. Je weet wel: Mails, facturen, aanvragen, notulen, agenda beheer, telefoon opnemen, etc. Alles wat je verwacht van een bedrijf dat moet blijven rollen. Jij zorgt dat het rolt. Check.

Daarnaast zul jij soms ook op locatie bij events of afspraken dienen als PA of een extra handje. Wat dat betekent? Jij vertegenwoordigt op locatie Typhoon Events. Dit vraagt een balans tussen hard en zacht. Hard, omdat jij de afspraken naloopt, knopen doorhakt en zaken effectief en efficiënt regelt. Zacht, omdat je ook het gezicht bent van een bedrijf waarbij verbinding en authenticiteit centraal staan. En dat moet ten allen tijde worden uitgedragen. Vooral  op het moment dat er dingen niet lopen zoals afgesproken.

Typhoon Events is een bedrijf met 2 directeuren: een zakelijk en een creatief directeur. Dit is precies de snede waarop deze organisatie opereert. Ja, het is creatief, want het gaat over muziek, optredens en events. Maar om de creativiteit te laten bestaan moet het ook zakelijk geregeld worden. En juist voor dat aspect ben jij er om te ondersteunen. Jij bent een sleutelspeler in de zakelijkheid die de creativiteit mogelijk maakt.

Geïnteresseerd?
Als je dit leest is deze vacature waarschijnlijk iets voor jou. Dan kun je net zo goed een sollicitatie wagen. Stuur jouw CV en motivatie naar management@mctyphoon.nl t.a.v. Sharon de Randamie. Je hebt hier tot 1 april de tijd voor. Heb je nog vragen of twijfels? Geen probleem. Mail ons gerust, we leggen je alles uit. En hou een plekje in je agenda alvast vrij, want de gesprekken voor deze functie vinden plaats op 6 en 11 april.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.