TivoliVredenburg: Eerste Theatertechnicus Licht & Video

TivoliVredenburg in Utrecht zoekt een Eerste Theatertechnicus Licht & Video voor 28 tot 38 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 31-03-2023Music sounds better with you
Wij verbinden muziekliefhebbers en willen dat ons team een afspiegeling is van de bevolking van Utrecht. Bij ons ben je welkom, het maakt niet uit van wie je houdt, in wie of wat je gelooft, waar je wieg heeft gestaan en welke muziekstijl jou raakt.

Onder het dak van het altijd bruisende TivoliVredenburg komen alle muziekgenres bij elkaar. Dat kom je nergens anders tegen. Naast de vele concerten verzorgen we festivals, kennis- & debatprogramma, zakelijke evenementen, maar ook streams, podcasts én radio. Ons publiek is soms twee jaar oud, soms negentig. Een leven lang muziek voor iedereen!

Eerste Theatertechnicus Licht & Video

28 tot 38 uur per week

Het team
Je maakt deel uit van het team Stage. Dit team bestaat uit lichttechnici, geluidstechnici, stagemanagers, hosts en stagehands. Het team wordt ondersteund door het Stafbureau, wat onder meer verantwoordelijk is voor de roosters. Samen worden dagelijks mooie concerten en evenementen op onze podia (technisch) ondersteund. Er wordt nauw samengewerkt met de producenten van de afdeling Productie.

Jouw bijdrage
Als Eerste Technicus Licht en Video draai je jouw hand niet om voor het maken van een passend lichtplan of het oplossen van een ingewikkeld rigging vraagstuk. Bij optredens van grote acts bekleed je als Eerste Technicus vaak een begeleidende rol bij opbouw, show en breek.

Naast concerten en dance producties verzorg je ook licht en/of video bij talkshows, zakelijke verhuringen, educatie projecten en festivals. Je fungeert tijdens de uitvoering van de productie als aanspreekpunt voor de technische realisatie. Je ziet toe op de naleving van geldende veiligheidsvoorschriften en levert een bijdrage aan de goede sfeer op de werkvloer.

Daarnaast signaleer en initieer je verbeteringen in het werkproces. Met jouw gedegen kennis en ervaring geef je adviezen aan de Productieafdeling en ben je in staat oplossingen te bedenken onder tijdsdruk. Je vind het leuk om jouw kennis over te dragen aan collega’s en op de werkvloer heb je een voortrekkersrol.

Naast jouw werk voor de diverse producties heb je als Eerste Technicus ook een aantal neventaken. Dit loopt uiteen van technische preproductie, het adviseren bij de aanschaf van nieuwe apparatuur tot het leiden van vergaderingen. Je kunt in voorkomende gevallen optreden als Stagemanager.

Jij

  • Hebt ruime ervaring als licht- en videotechnicus.
  • Hebt een prettige manier van samenwerken en bent oplossingsgericht.
  • Houdt onder tijdsdruk het hoofd koel, improviseert en blijft communiceren.
  • Kunt zowel zelfstandig als in teamverband een goede bijdrage leveren.
  • Bent gastvrij voor alle bezoekende artiesten/sprekers/crew/publiek.

Wij
Bieden een veelzijdige functie voor 28 tot 38 uur per week, in een levendige werkomgeving en een hecht team. Jouw werk voor TivoliVredenburg draagt ook nog eens bij aan een bruisend en aantrekkelijk Utrecht. Deze functie wordt gewaardeerd in salarisschaal 6 CAO VNPF, startend bij € 2.438,44 en maximaal € 3.552,35 bruto per maand (op basis van 38 uur). Daarnaast zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals toegang tot concerten en festivals, flexibele werktijden, reiskostenvergoeding en pensioenregeling.

TivoliVredenburg past de Code Diversiteit & Inclusie toe en streeft naar een team waarin zo veel mogelijk verschillende ervaringen en perspectieven samenkomen. Wij geloven in ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Het gaat ons om jouw unieke kwaliteiten. We zoeken actief naar nieuwe collega’s die bij willen dragen aan een inclusief TivoliVredenburg. Als je je hierin herkent, kom ons verrijken en reageer!

Solliciteren?
Wil jij ons team komen versterken? Solliciteer dan vóór 1 april via onderstaande sollicitatiebutton met een motivatiebrief en jouw CV. We streven ernaar om de sollicitatiegesprekken in de tweede helft van april te voeren. Alleen sollicitaties via het online platform worden in behandeling genomen.

Heb je vragen over deze vacature? Mail dan naar Maarten Bartstra (Teamleider Stage), maarten.bartstra@tivolivredenburg.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.