Theatergroep Suburbia: Kassa- en Kaartverkoopmedewerker

Theatergroep Suburbia in Almere zoekt een Kassa- en Kaartverkoopmedewerker voor een wisselend aantal uren | Vacature voor een Betaalde functie, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 16-05-2023Theatergroep Suburbia is het stadstheatergezelschap van Almere. Suburbia maakt toneel in de polder: ontroerende, tragische en hilarische voorstellingen over de mens in al zijn kleinheid. Jaarlijks maakt Suburbia vier producties: Een reisvoorstelling voor de Nederlandse theaters, een zomervoorstelling op Stadslandgoed De Kemphaan in Almere, een kleine, ‘draagbare’ locatievoorstelling en een grote locatievoorstelling in de provincie Flevoland.

Theatergroep Suburbia is op zoek naar iemand die tijdens onze zomervoorstelling op Stadsboerderij Almere de kassa en kaartverkoop wil runnen.

Kassa- en Kaartverkoopmedewerker

een wisselend aantal uren

Ben jij klantvriendelijk en heb je een doortastende aard? Ben jij goed met geld, scanners, computers en gasten en heb je productionele ervaring? Dan is deze baan echt iets voor jou!

Dit jaar maken we voor het eerst een muziektheatervoorstelling met zomerdiner, in samenwerking met Ensemble Black Pencil. We spelen op locatie; op de Stadsboerderij Almere.

We zoeken iemand die:

 • Kennis heeft van iZettle of zich hier graag in wil verdiepen;
 • Helpt bij het opmaken van de kas, van o.a. de kassa en bar;
 • Kennis heeft van Active Tickets of dit wil leren (Je krijgt een cursus van ons);
 • Meewerkt bij het draaien van een locatietheater en daarbij verder kijkt dan het kassameubel;
 • Enthousiast en gastvrij is;
 • Werk ziet liggen en zelfstandig kan oppakken;
 • Bij voorkeur beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer heeft;
 • Het is een pre als je een sterke binding hebt met Almere.

De functie
Je komt te werken in een jong team waarbij iedereen meerdere petten op heeft. Als medewerker kassa en kaartverkoop heb jij de verantwoordelijkheid over de digitale en fysieke kassa, op kantoor en locatie. Voor onze bezoekers ben jij het eerste gezicht van Suburbia en je houdt de bar en kassa bij.

Daarnaast help je mee met het maken van tafelindelingen van het restaurant. Laatkomers stel je gerust en begeleid je de zaal in. Na afloop van de voorstelling sluit je de kassa af en help je met het klaarmaken van de locatie voor de volgende dag.

In de aanloop naar de zomervoorstelling bereid je alles voor om de kassa te kunnen draaien tijdens de voorstellingsperiode. Je krijgt van ons de nodige ondersteuning om het kassasysteem te leren kennen en je bent ons eerste aanspreekpunt betreffende de kassa en kaartverkoop.

Periode
Van 1 juni t/m 7 augustus 2023. Van 1 juni t/m 20 juni 1 à 2 dagen per week, op doordeweekse dagen. Vanaf 21 juni fulltime, van woensdag t/m zondag, in de avonduren en op zondag in de middag.

Wat we bieden:

 • Salaris en voorwaarden conform CAO Theater en Dans;
 • Diner tijdens avondwerkzaamheden;
 • Opleiding en begeleiding bij het werken met onze kassasystemen;
 • Een baan op een unieke plek in een gezellig team met eigen verantwoordelijkheid.

We maken theater voor iedereen. Daarom stellen wij ons tot doel gelijkheid, diversiteit en inclusie te bevorderen. Wij nodigen alle kandidaten van harte uit te reageren, ongeacht ras, kleur, religie, geslacht, leeftijd, nationale afkomst, handicap, seksuele geaardheid of genderidentiteit. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een kandidaat met een grote verbondenheid met Almere.

Voel je je geroepen? Aarzel niet en solliciteer! Bij eventuele vragen kun je contact opnemen met productieleider Demi (demi@suburbia.nl) / 0647175169. Je motivatie en cv kun je mailen naar: info@suburbia.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.