Theatergroep PlayBack: Acteur

Theatergroep PlayBack in Utrecht zoekt een Acteur voor 2-4 dagen per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 03-04-2023Theatergroep PlayBack maakt educatief en interactief theater voor jongeren over thema’s uit hun leefwereld. Jaarlijks spelen we 750 voorstellingen op middelbare scholen door het hele land over onderwerpen als alcohol & drugs, geld & imago, pesten, mentale gezondheid en (online) shaming.

Onze speelbeurten bestaan uit een voorstelling en een interactief gesprek waarin leerlingen hun gevoelens en gedachten kunnen delen. Ze voorzien de personages van advies en mogen als zichzelf de vloer op om situaties uit de voorstelling positief te beïnvloeden.

Kom jij het professionele acteursteam van PlayBack versterken en verrijken? Speel jij graag voor jongeren van 12-18 jaar? Houd je van gesprekken voeren over onderwerpen uit hun leefwereld? En wil jij je ontwikkelen bij een ambitieuze en bevlogen theatergroep? Meld je dan nu aan om auditie te doen.

Theatergroep PlayBack zoekt jonge, professionele acteurs met diverse achtergronden om in schooljaar 2023-2024 te spelen in verschillende producties. Op basis van de auditie besluiten we welke voorstelling en rol we bij je vinden passen.

Acteur

2-4 dagen per week

Wat is belangrijk:

  • Je hebt een acteursopleiding of opleiding tot dramadocent gevolgd;
  • Je bent een sprankelende, jonge, bevlogen professional die jongeren een warm hart toedraagt en wil bijdragen aan hun persoonlijke ontwikkeling;
  • Bij voorkeur in bezit van rijbewijs.

Je bent beschikbaar op deze momenten:

  • auditie: 1 van de 4 auditiedata – 21,22,24,25 april (Utrecht);
  • repetitieperiode: juli, aug en/of sept 2022 – ± 8 repetities (Utrecht);
  • speelperiode: sept 2023 tot juli 2024 – 2 tot 4 dagen per week (hele land).

Wat wij je bieden:

  • Een regisseur werkt je in op één van onze interactieve PlayBack voorstellingen;
  • Werken in een professioneel team bij een dynamische en ambitieuze theatergroep;
  • Betaling op factuurbasis per speelbeurt plus een repetitie- en reiskostenvergoeding.

Wij willen met onze voorstellingen een afspiegeling van onze doelgroep zijn. Versterk jij als collega de diversiteit van ons acteursteam, dan gaat bij gelijke geschiktheid onze voorkeur uit naar jou.

Aanmelden
Om je aan te melden voor de auditie mail je je cv, een korte motivatie en twee recente foto’s vóór 3 april naar artistiek directeur Kim Zonneveld via kim@tgplayback.nl. Bij vragen kun je contact met haar opnemen via 06-45 58 06 12.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.