TapasTheater Amsterdam: Stagiair

TapasTheater Amsterdam in Amsterdam zoekt een Stagiair voor 20 tot 36 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenTapasTheater is een unieke pick ’n mix theaterervaring in Amsterdam. Hier combineren we een foodbar op de begane grond (waar je heerlijk kan eten en drinken) met theater in het souterrain. Het theatergedeelte heeft niet zoals de meeste theaters één voorstelling die de hele avond duurt. Nee, in TapasTheater zijn drie of vier voorstellingen van 20 minuten (in alle genres) drie keer op een avond te zien. Dat betekent dat elke 15 minuten een voorstelling start. Onze gasten kunnen zelf bepalen hoeveel voorstellingen ze zien en wanneer ze willen dineren. Naast een gezellige avond uit biedt TapasTheater een podium aan talentvolle theatermakers om zichzelf en hun werk aan het publiek te presenteren.

Wij zijn per 1 mei (of startdatum in overleg) op zoek naar een allround

Stagiair (m/v/x)

20 tot 36 uur per week

Werkzaamheden:
Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van het managementteam bij het verlenen van de beste service aan onze gasten. Je ondersteunt het TapasTheater team met de dagelijkse werkzaamheden die komen kijken bij het runnen van een theater en foodbar. Denk aan het plannen en organiseren van groepsevents, klantenservice, de werving en promotie van artiesten, het opzetten van nieuwe samenwerkingsverbanden, het up-to-date houden van de communicatiemiddelen (zoals social media, nieuwsbrief, menukaarten), voorbereiding van TapasTheater voor de avond-opening en/of events en het adviseren van ons team bij organisatorische uitdagingen.

In overleg is er de mogelijkheid tot het organiseren van grotere events en/of het ontwikkelen van nieuwe concepten binnen TapasTheater. We kijken uit naar jouw suggesties!

We bieden een allround stage waarbij je volwaardig meewerkt in het team.

Wij zoeken:
Iemand die affiniteit heeft met theater, events en/of horeca, met aandacht voor detail. Als jij laat zien dat je zelfstandig kan werken, proactief bent, een hands-on mentaliteit hebt en bovendien wilt leren, dan liggen er voor jou veel kansen en mogelijkheden binnen het jonge bedrijf TapasTheater. We werken in een klein, maar bevlogen team en je krijgt zeker weten veel ruimte voor eigen initiatief.

  • MBO/HBO/WO opleiding in events/hospitality of een opleiding die jij relevant vindt;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een must;
  • Minimaal 20 uur per week beschikbaar;
  • Je brengt goede communicatieve en redactionele vaardigheden in;
  • Je hebt een zelfstandige, flexibele en doelgerichte instelling.

Periode:
Bij voorkeur vanaf 1 april 2023. In overleg bespreken we je startdatum en duur van de stage. In een groeiende start-up als die van ons, is altijd meer dan genoeg te doen.

Vergoeding:
We bieden een stagevergoeding van €190,- p/m, gratis lunch en gratis voorstellingen. Minimaal twee keer per jaar hebben we een tof teamuitje en je werkt samen met een jong en enthousiast team.

Interesse?
Stuur je motivatiebrief en CV naar Tessa via tessa@tapastheater.nl. Voor vragen bel je naar 020-7759425.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.