Stukafest Nederland: Coördinator Landelijk

Stukafest Nederland in Utrecht zoekt een Coördinator Landelijk voor 4 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 17-04-2023


In diverse studentensteden door het land vindt jaarlijks Stukafest plaats: een festival georganiseerd door lokale Stukafest besturen. Met een enorme liefde voor theater, muziek, poëzie, kleinkunst en alle denkbare (meng)vormen van deze kunstdisciplines organiseren zij elk jaar hun eigen Stukafest editie. Stichting Stukafest (Nederland) is de overkoepelende landelijke stichting die deze besturen hierbij ondersteunt en begeleidt.

Als aanspreekpunt voor de lokale besturen zijn wij opzoek naar een

Coördinator Landelijk

4 uur per week

Formeel ben je directeur-bestuurder van het landelijk bestuur, maar je mag zelf nog meedenken over een aantrekkelijke functietitel. Als zodanig draag je er zorg voor dat alle landelijke besturen goed geïnformeerd aan het festivaljaar beginnen en dat ze gedurende het jaar elkaar weten te vinden en waar nodig ook ondersteuning krijgen.

Je vertegenwoordigt Stukafest naar partners, onderhoud goed contact met de Raad van Toezicht en een belangrijke taak is het bewaken van de missie en visie van Stukafest.

Dit zijn je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de lokale besturen.
  • Je organiseert een kick-off in september.
  • Je beheert en bouwt een netwerk met ondersteuners.
  • Je bent verantwoordelijk voor de financiën van Stukafest Nederland.

Welk profiel zoeken we?
Je kan zelfstandig aan de slag. De Raad van Toezicht fungeert als sparringpartner. Je bent een verbinder. De lokale besturen stappen makkelijk op je af met vragen en jij helpt ze op weg of verbindt ze weer aan andere professionals voor ondersteuning.

Tijdsbeslag en vergoeding
De functie zal in augustus en september ongeveer 4 uur per week in beslag nemen, daaromheen is de verwachting dat het niet meer dan enkele uren per maand kost. Er is een vergoeding van € 35,- per uur beschikbaar, in overleg kunnen aangepaste afspraken over uitbetaling gemaakt worden.

Je kunt solliciteren op deze functie door vóór 17 april 2023 je CV en motivatie te sturen naar info@stukafest.nl.

Neem voor meer informatie contact op met Virginie Bakker op 0651880880.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.