Singer Laren: Kok of Zelfstandig-werkend Kok

Singer Laren in Laren (NH) zoekt een Kok of Zelfstandig-werkend Kok voor 16-40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenMet een museum, theater, historische villa van oprichters Anna en William Singer en een door Piet Oudolf ontworpen beeldentuin, is Singer Laren dé plek voor mensen die houden van kunst, theater, natuur en geschiedenis. We maken een mooi en gevarieerd programma met tentoonstellingen en activiteiten voor kunstliefhebbers uit het hele land en voorstellingen voor theaterliefhebbers uit de regio.

In maart 2022 hebben wij de vernieuwde museumvleugel in gebruik genomen waarin wij permanent het ontstaan en de bloei van het Nederlands impressionisme en modernisme laten zien. Het vernieuwde museum Singer Laren is uitgeroepen tot het Beste Gebouw van het Jaar 2022. We hebben de ambitie om meer bezoekers te trekken, zowel uit binnen- als uit buitenland. In januari 2023 is onze blockbuster tentoonstelling Kees van Dongen van start gegaan, waardoor wij veel bezoekers trekken.

Wij zijn per direct op zoek naar een energieke en ervaren kok of zelfstandig-werkend kok ter uitbreiding van onze keukenbrigade.

Kok of Zelfstandig-werkend Kok

16-40 uur per week

Dit is het werk
Als kok verzorg je zowel koude als warme gerechten tijdens de lunch. Je helpt de keukenbrigade in het maken van de mise en place, het uitgeven van de gerechten en het schoonmaken van de keuken. Bij evenementen zul je de (sous-)chef ondersteunen in het maken van de gerechten of borrelhappen.

  • Je bereidt gedurende de dag gerechten uit het assortiment conform de vastgestelde standaarden, receptuur en planning;
  • Je draagt zorg voor een hoogstaand kwalitatief eindproduct;
  • Je zorgt voor een nette geordende keuken;
  • Je helpt bij het bereiden en uitgeven van groepsarrangementen, borrels en diners.

Dit breng je mee

  • Je beschikt over relevante en aantoonbare werkervaring in de horecabranche;
  • Je beschikt over een proactieve en flexibele instelling;
  • Je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken, bent creatief en stressbestendig;
  • Je bent en oplossings- en servicegericht;
  • Je bent doordeweeks maar ook in het weekend beschikbaar;
  • Je beschikt over eigen vervoer.

Onze arbeidsvoorwaarden
Je komt te werken in een team van enthousiaste collega’s. In een culturele en veelzijdige werkomgeving, waar jouw talent gewaardeerd wordt is er ruimte om jouw persoonlijke capaciteiten ten volste te ontwikkelen en te benutten.

De werktijden liggen over het algemeen tussen 9.00 en 18.00 uur bij een dienstverband van 16-40 uur per week. Echter zijn er wekelijks uitzonderingen door evenementen, waardoor er ook in de avonduren diensten vrij zullen zijn. Contractduur in overleg.

Heb je interesse en voldoe je aan alle functie-eisen? Stuur jouw motivatie en cv per e-mail.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.