Schouwburg en Congrescentrum Het Park: Allround Theatertechnicus

Schouwburg en Congrescentrum Het Park in Hoorn zoekt een Allround Theatertechnicus voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 02-04-2023Schouwburg en Congrescentrum Het Park is één van de grootste regionale theaters van Nederland met twee theaterzalen, jaarlijks meer dan 95.000 bezoekers en 260 voorstellingen. Of je nu houdt van cabaret, muziek, toneel, dans of musical, bij Het Park ben je welkom!

Het Park heeft een geweldige werkplek aan het Hoornse Hop (Markermeer) in Hoorn. We zijn een gastvrij gewaardeerd (regionaal) theater en zoeken met regelmaat cultuurliefhebbers die servicegericht zijn en streven naar een optimale (theater)beleving voor iedere bezoeker.

Het Park is op zoek naar een

Allround Theatertechnicus (m/v/x)

met affiniteit voor licht

36 uur per week

Wat doe jij
Als allround theatertechnicus begeleid jij zelfstandig en in teamverband voorstellingen (zowel professionele gezelschappen als amateurgezelschappen) en commerciële evenementen op het gebied van theatertechniek, decor, licht en geluid.

 • Je bent allround inzetbaar;
 • Je bereidt in technische zin, aan de hand van een pakket van eisen/wensen, zelfstandig voorstellingen en evenementen voor. Dit doe je door bijvoorbeeld het opstellen van licht- en geluidsplannen, decorchangementen en trekkenindelingen;
 • Je begeleidt voorstellingen en evenementen en bedient zelfstandig de trekkenwand;
 • Uiteraard zorgt je ook voor de juiste op- en afbouw en voor de begeleiding rond een voorstelling/concert en evenement;
 • Onderhoudstaken horen ook bij de functie.

Wij zijn op zoek naar
Een enthousiaste, leergierige, stressbestendige en klantgerichte collega die zowel goed zelfstandig als in teamverband kan werken. Die het geen probleem vindt om in de avonduren en in de weekenden te werken en plezier in zijn/haar werk heeft en zijn/haar inspiratie haalt uit het neerzetten van een mooie voorstelling of een geslaagd evenement.

Functie-eisen/ervaring

 • Mbo+-werk- en -denkniveau;
 • Bij voorkeur een aantal jaren relevante werkervaring;
 • In het bezit van het diploma VBT A + B of bereid zijn deze te volgen;
 • In het bezit van een diploma BHV of bereid zijn deze te volgen;
 • Affiniteit met theaterlicht.

Competentiegebieden

 • Vermogen tot groepsgericht leidinggeven;
 • Technisch inzicht;
 • Organisatievermogen;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Flexibiliteit (snel kunnen omschakelen).

Geboden wordt
In eerste instantie een jaarcontract voor 36 uur per week, met de mogelijkheid tot verlenging, op een prachtige werkplek, binnen een ploeg van geweldige mensen. Deze functie wordt gewaardeerd in salarisschaal 4 conform cao Nederlandse podia (€ 2.079,69 – € 2.860,77 bruto bij fulltime (36 uren) dienstverband).

Ben je enthousiast?
Dan ontvangen we graag je korte motivatiebrief, of een filmpje van maximaal 3 minuten, en een overzicht van je werkervaring en opleiding, uiterlijk zondag 2 april 2023. Deze kun je e-mailen ter attentie van Dorine van den Breul, personeelszaken@hetpark.nl.

Wil je eerst meer weten?
Neem dan vooral contact op met Nick Blei, hoofd techniek via nick@hetpark.nl of 0229-291 060. Meer informatie over ons theater vindt je op www.hetpark.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.