rudy uytenhaak + partners architecten: Office Assistant + PR Medewerker

rudy uytenhaak + partners architecten in Amsterdam zoekt een Office Assistant + PR Medewerker voor 24 tot 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenRU+PA (rudy uytenhaak + partners architecten) is een onderzoekend en creatief bureau dat ontwerpt met aandacht voor belevingswaarde, maakbaarheid en duurzaamheid. Wij werken in een jong, hecht en ambitieus team van ca. 25 medewerkers in een informele ateliersfeer vanuit Amsterdam. Met onze ontwerpen maken wij ruimte voor mensen, hun dromen en ambities.

Binnen ons team hebben we

Office Assistant + PR Medewerker

24 tot 32 uur per week

Als Office Assistant en PR medewerker bij RU+PA heb je een belangrijke taak! Jij bent namelijk ons visitekaartje, je zorgt ervoor dat het bureau lekker draait en verzorgt de zichtbaarheid van het bureau via de (social) media. Hierbij heb je elke dag zeer afwisselende werkzaamheden.

Relaties en medewerkers hebben met jou als eerste contact via de telefoon en in het bureau. Je voelt je verantwoordelijk voor de bureauondersteuning en zorgt ervoor dat iedereen binnen het bureau zijn werk kan doen. Als office assistant ben je ondernemend en houdt je van aanpakken. Je kunt goed organiseren en vindt je het leuk taken zoals de lunch, de telefoon, voorraadbeheer en een aantal administratieve aspecten op je te nemen. In de PR & communicatie onderhoud je de website, sociale platformen en nieuwsberichten via media. Daarnaast is het mogelijk om ook in grafisch ontwerp de functie verder te laten groeien. Spreekt deze functie je aan en ben jij onze nieuwe Office Assistant + PR medewerker? SUPER!

Wij bieden

 • De functie van Office Assistant + PR (20-32 uur per week).
 • Een informele, inspirerende werkomgeving met goede werksfeer.
 • Hecht team en doorgroeimogelijkheden.
 • Marktconform salaris – CAO voor architectuurbranche.
 • Gezonde bureaulunch, tafeltenniscompetitie.
 • Bureauexcursies.
 • Flexibele werkweek in overleg.

Wij zoeken iemand met

 • Teamspirit!
 • Een gastvrij en open karakter, die communicatief vaardig is.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Goede beheersing van Microsoft Office.
 • Kennis in Adobe Indesign en / of illustrator is een pre.
 • Relevante vooropleiding of 0 tot 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Woonachtig in regio Amsterdam.

Ben jij onze nieuwe collega?
Stuur je motivatie en Curriculum Vitae onder vermelding van ‘sollicitatie office assistant + PR’ ter attentie van Duco Uytenhaak.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.