PianoFest: Penningmeester

PianoFest in Amsterdam zoekt een Penningmeester voor 2 uur per week | Vacature voor een Onbezoldigde functie | Sluitingsdatum: 02-04-2023Stichting PianoFest is in 2017 opgericht. Met een ondernemend en professioneel team organiseren we regelmatig pianofestivals, waar amateurs voor 5 minuten in de huid kunnen kruipen van een echte concertpianist. We organiseren daarnaast kleinere events. We doen dit voor alle amateurpianisten in Nederland: Of je nu 5 jaar bent of 85, al je hele leven op pianoles zit, of net zelf begonnen bent op je zolderkamer met een YouTube-tutorial, of je nu klassiek speelt, of je eigen jazzy-popcomposities. We zijn er voor alle pianoliefhebbers van elk niveau!

Wij zoeken per direct een

Penningmeester

2 uur per week

Hou jij van cijfers en begrotingen? Heb je affiniteit met (piano)muziek? En vind je het ook nog leuk om mee te denken over nieuwe activiteiten en festivals ? Dan is deze functie iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een nieuw bestuurslid dat de rol van penningmeester op zich wil nemen. Het is een onbezoldigde functie.

Het bestuur is uitvoerend en bestaat verder uit een voorzitter, die zich bezighoudt met fondsenwerving en de algemene coördinatie en een secretaris, die productie en vormgeving in haar portefeuille heeft. Wij vergaderen in principe eens per twee maanden op een locatie in Amsterdam. Ook buiten de vergaderingen onderhouden wij regelmatig contact voor overleg en gezellige borrels.

De penningmeester
Je beheert de financiën van de stichting: je bent verantwoordelijk voor de boekhouding, de financiële transacties en de belastingaangifte. Je adviseert de rest van het bestuur over het financieel beheer en stelt de begroting en het financieel jaarverslag op. Daarnaast vind je het ook leuk om mee te denken over de strategie en/of uitvoering van de activiteiten. In de weken rond events ben je ongeveer 2 tot 4 uur per week kwijt aan PianoFest. In de rest van het jaar minder.

Meer weten? Solliciteren?
Wij leren je graag kennen! Meer informatie over PianoFest vind je op onze website en onze socials (@pianofestnl). Stuur je sollicitatie naar Lizzy Beekman (voorzitter): lizzy@pianofest.nl / 06-144 696 98. Ook voor vragen kun je bij haar terecht. Reageer uiterlijk 2 april 2023.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.