Opmaat Pianoles Haarlem: Docent Piano

Opmaat Pianoles Haarlem in Haarlem zoekt een Docent Piano voor 1 of 2 dagen per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenOpmaat Pianoles Haarlem is een pianoschool waar pianoles wordt gegeven in verschillende muziekstijlen van klassieke muziek tot pop, jazz en improvisatie. Wat alle richtingen gelijk hebben, is de liefde voor muziek en het leren van een goede technische, theoretische en muzikale basis.

Jaarlijks worden diverse extra activiteiten georganiseerd waaronder een leerlingen concert in een sfeervolle kerk in het centrum van Haarlem, Pop Workshops of Workshops Songwriting in kleine groepsformaties en er worden ook cursussen gegeven aan ouders met jonge kinderen. Opmaat is gevestigd in Cultuurhuis Klein Heiligpand, midden in het centrum van Haarlem. Het docententeam bestaat uit zes docenten.

Ben jij: Een Nederlands sprekende pianostudent(e), of afgestudeerd hoofdvak piano pop of klassiek met een passie voor muziek? En ben je bovendien creatief en vind je het leuk om les te geven aan jonge beginners, of gevorderde leerlingen van alle leeftijden. En lijkt het je ook leuk om mee te denken over nieuwe concepten of workshops? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Docent Piano

1 of 2 dagen per week

Dit bieden wij

  • Leuke en dynamische werkomgeving met ruimte voor culturele initiatieven.
  • Werken en leren in een team van pianodocenten met ieder zijn of haar eigen inslag in het lesgeven.
  • Een of twee werkdagen van gemiddeld 6 uur.
  • Afwisselend werk met goede begeleiding bij het gebruik en ontwikkelen van lesmethoden en materiaal.

Dit is wat wij van jou verwachten

  • Je geeft pianoles aan beginnende en gevorderde leerlingen met de leeftijd vanaf 6 jaar.
  • Helpt mee bij het ontwikkelen en bedenken van nieuwe concepten.
  • Je hebt een actieve rol in aanverwante activiteiten (zoals leerlingenuitvoeringen, groepslessen en cursusmarkten).

Lijkt het jou leuk om het team van Opmaat Pianoles te komen versterken? Stuur dan een mail met cv naar: info@opmaat.nu ter attentie van Anne Marie van Doorn. Vragen of meer informatie: 06-24670483.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.