Nationale Opera & Ballet: Manager Sponsoring & Partnerships

Nationale Opera & Ballet in Amsterdam zoekt een Manager Sponsoring & Partnerships voor 38 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenNationale Opera & Ballet is een van de grootste Nederlandse culturele organisaties en bevindt zich in het hart van Amsterdam. Bij ons ontstaat de magie op het podium. Met ruim 600 collega’s van 30 nationaliteiten werken we elke dag samen om grootse opera- en balletproducties neer te zetten. Elk detail telt en daarom hechten we waarde aan vakmanschap in elk onderdeel van onze organisatie. Wil jij hieraan bijdragen?

Manager Sponsoring & Partnerships

38 uur per week

Wie wij zoeken
Voor de afdeling Fondsenwerving & Relatiebeheer zijn wij op zoek naar een Manager Sponsoring & Partnerships die zich richt op het aantrekken van nieuwe sponsoren en het opzetten van partnerships met het bedrijfsleven. Daarvoor ontwikkel je een sponsorstrategie en aantrekkelijke proposities voor de zakelijke markt. Je geeft leiding aan het team Sponsoring & Partnerships bestaande uit twee medewerkers. Samen met hen zorg je voor een uitstekende uitvoering van bestaande sponsorovereenkomsten en onderhoud je intensief contact met bestaande zakelijke relaties. Binnen een ambitieuze organisatie en gepassioneerd team bouw je verder aan het sterke zakelijk netwerk rondom Nationale Opera & Ballet en de twee internationale topgezelschappen die daartoe behoren: Het Nationale Ballet en De Nationale Opera. Het doel is om daarmee het financiële én maatschappelijke draagvlak te vergroten.

De ideale kandidaat beschikt over ruime ervaring op het gebied van sponsoring, partnerships en relatiebeheer. Je hebt uitgebreide kennis over het werken met corporate partners, stakeholdermanagement en het maken van creatieve onderscheidende proposities. Je bent een echte relatiebouwer en iemand die continu kansen ziet. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve en leidinggevende vaardigheden. Maar ook beschik je over overtuigingskracht, probleemoplossend vermogen, financieel inzicht, flexibiliteit en stressbestendigheid. We zoeken een collega die enthousiasme, creativiteit en nauwkeurigheid koppelt aan overzicht en een commerciële en resultaatgerichte mentaliteit.

Wat jij zoekt
Lijkt het je een mooie uitdaging om een commerciële rol te spelen binnen deze bijzondere artistieke en internationale omgeving? Vind je het geen probleem om soms ook in de avonden en weekenden rondom de premières en voorstellingen te werken? En heb je affiniteit met opera en ballet of ben je nieuwsgierig naar deze kunstvormen? We moedigen je aan om vooral te reageren. Nationale Opera & Ballet omarmt diversiteit en inclusie. Vacatures staan open voor iedereen. Solliciteren kan tot en met 16 maart 2023.

Wat wij bieden

 • Het salaris voor deze functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal € 3.459,- en maximaal € 4.860,- per maand op basis van een fulltime dienstverband (38 uur).
 • Per 1 juli 2023 worden de schaalsalarissen (zoals hierboven genoemd) in
  overeenstemming met het nieuwe cao-akkoord met €100 verhoogd.
 • 8% vakantiegeld.
 • 30 vakantiedagen én 5 ATV dagen.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden.
 • Een Employee Benefits verzekeringspakke.
 • Korting op een Onefit abonnement of Go-vital.
 • Uitnodigingen voor de generale repetities van onze voorstellingen en een aantrekkelijke plaatskaartregeling.

Contact
Heb je vragen over de functie, stuur gerust een e-mail naar Roos Bernelot Moens, Hoofd Fondsenwerving & Relatiebeheer via r.bernelotmoens@operaballet.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Carmen Mersch, adviseur HR via c.mersch@operaballet.nl.

Solliciteren
Sollicitaties worden alleen in behandeling genomen wanneer deze zijn ingediend via de sollicitatielink. Sollicitaties per e-mail worden niet in behandeling genomen. De gesprekken vinden plaats in twee rondes en worden gevoerd door het Hoofd Fondsenwerving & Relatiebeheer en een collega en / of een HR-adviseur. We kijken ernaar uit je te ontmoeten tijdens een gesprek.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.