Musis & Stadstheater Arnhem: Medewerker Productie en Events

Musis & Stadstheater Arnhem in Arnhem zoekt een Medewerker Productie en Events voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenMusis & Stadstheater Arnhem is het huis voor de podiumkunsten en het culturele hart van Arnhem.

Concertzaal en theater. Met bijna 3000 stoelen, verdeeld over vier zalen, zijn we aanjager van cultuur in Arnhem en omgeving. Jaarlijks stappen circa 175.000 gasten bij ons over de drempel. Per jaar vinden er ruim 450 concerten, voorstellingen en evenementen plaats op de twee locaties. We bieden klassiek én pop, daarnaast is Musis hét decor voor congressen, bedrijfsfeesten, vergaderingen en productpresentaties. In het Stadstheater programmeren we theater, dans en cabaret. Het theater sluit in het najaar van 2023 voor een omvangrijke renovatie. De komende jaren programmeren we daarom in Musis en op andere locaties in de stad.

Op de afdeling Hospitality & Events is er vanwege pensionering een vacature ontstaan voor een

Medewerker Productie en Events

32 uur per week

De afdeling Hospitality & Events organiseert en bereidt diverse evenementen voor, zoals concerten, voorstellingen, festivals, educatieve evenementen, congressen en bedrijfsfeesten. Ook onderdeel van deze afdeling is het team horeca, dat zorg draagt voor de horeca in Musis en het Stadstheater.

Wat houdt deze functie in?
Je fungeert als projectleider en ben je mede verantwoordelijk voor de productie en uitvoering van culturele en commerciële programmering en zakelijke evenementen. Je overlegt over inhoudelijke, technische en organisatorische aspecten en voorzieningen en draagt zorg voor de benodigde faciliteiten en materialen.

Je bent een spin in het web en hebt één van de meest dynamische functies binnen de organisatie. Je hebt dan ook de gave om je schouders eronder te zetten als iets in het honderd loopt. Want voor elk probleem, vind jij wel een praktische oplossing.

Wat ga je doen?
Je houdt het overzicht en bent het eerste aanspreekpunt voor externe contacten. Je informeert de betreffende collega’s als het gaat over de organisatorische kant van het evenement. Het is aan jou om een juiste planning te maken, informatie per evenement goed uit te vragen en door te vragen naar de specifieke wensen. Je geeft opties af, stelt offertes op en voert contractbesprekingen met gezelschappen en opdrachtgevers en draagt zorg voor verdere afhandeling. Je houdt toezicht op informatie en planning, draaiboeken, nacalculaties en facturering. Verder leid je het klantcontact in goede banen; van het eerste contact tot en met de after sales. Je zorgt er dan ook voor dat het betreffende gezelschap een top evenement kan realiseren.

Wie ben jij?
Je bent gastgericht met HBO werk- en denkniveau en hebt een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent punctueel, stressbestendig, flexibel en proactief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Dat je goed kunt plannen en organiseren en dit leuk vindt om te doen, spreekt voor zich.

Wat bieden wij?
Wij bieden een boeiende en afwisselende functie in een veranderende omgeving. Je krijgt een aanstelling voor een jaar met de intentie om daarna de samenwerking voort te zetten. Het salaris is conform de cao Nederlandse Podia (schaal 6). Naast o.a. een goede pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, is er de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen middels een cursus of opleiding.

Word jij enthousiast van deze functie?
Stuur dan je CV en een motivatiebrief naar: vacature@musisenstadstheater.nl onder vermelding van Medewerker Productie en Events.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.