More Theater Producties: Projectmanager Marketing / PR

More Theater Producties in Amsterdam zoekt een Projectmanager Marketing / PR voor 36 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenMore Theater Producties is in 2016 opgericht en staat voor nieuw hedendaags repertoire, waarbij kwalitatieve, creatieve content wordt verbonden aan commerciële kracht. In de afgelopen zes jaar is MORE Theater Producties een vaste waarde in het theaterlandschap geworden. Succesvolle producties als Bloedverwanten, de Broadwayhit Moeders en Zonen, From Sammy With Love, de hitmusical De Marathon, Rundfunk en de met sterren overladen Alex Klaasen Revue – Showponies 1 en 2 vonden hun weg naar het theater. In het huidige theaterseizoen is dit repertoire aangevuld met producties als n00b speelt n00b, Snowponies en Alleen Familie van Huub Stapel.

More Theater Producties is per direct op zoek naar een

Projectmanager Marketing / PR

36 tot 40 uur per week

De Projectmanager Marketing & PR is een gedreven, enthousiaste, initiatiefrijke en creatieve marketingspecialist die onze merken weet te positioneren. Je bent sterk in het zelfstandig opzetten van marketing- en PR plannen en weet hoe deze efficiënt en meetbaar uit te rollen over meerdere kanalen. Je denkt op strategisch niveau mee, werkt de plannen uit en je bent betrokken bij de begeleiding tot aan de uitvoer van de projecten. Je vindt het een uitdaging om marketing in dit werkveld naar een hoger niveau te tillen.

Wat vragen wij?

  • Je bezit minimaal een afgeronde HBO-opleiding (richting Commercieel, Marketing) en hebt relevante werkervaring opgedaan in een soortgelijke marketingfunctie binnen een middelgroot commercieel/zakelijk bedrijf.
  • Je bent commercieel, communicatief vaardig, sterk analytisch, flexibel en stressbestendig. Daarnaast ben je in staat om doelgericht en zelfstandig te werken.
  • Affiniteit met theater / cultuur / entertainment is een pré.

Wat bieden wij?
Een uitdagende afwisselende functie in een dynamische werkomgeving. Wij bieden een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Een contract van in eerste instantie één jaar en als de samenwerking wederzijds goed bevalt, bieden wij jou graag een vast contact aan.

Past deze omschrijving volledig bij jou en heb je zin in een veelzijdige en uitdagende baan in een dynamische werkomgeving op ons kantoor in Amsterdam? Dan zien wij je reactie graag tegemoet! Stuur jouw motivatiebrief en CV o.v.v. ‘Projectmanager Marketing & PR’ naar More Theaterproducties, t.a.v. Jacques de Cock via vacature@senf.nl.

Wij streven naar een diverse samenstelling van ons personeelsbestand en een inclusieve organisatie. Wij staan open voor iedereen ongeacht afkomst, geloof en gender. Wij zijn nieuwsgierig naar jou als persoon én jouw talent.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.