MIMIK Theater + Film + Café: Medewerker Theaterprogrammering

MIMIK Theater + Film + Café in Deventer zoekt een Medewerker Theaterprogrammering voor 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenMIMIK is de culturele uitgaansplek in Deventer. Met vier filmzalen, een multifunctionele theaterzaal, een bar en een café zijn alle denkbare combinaties van cultuur, beleven en uitgaan in MIMIK mogelijk. Met een team van ruim 40 medewerkers en meer dan 100 vrijwilligers verrassen en verrijken we onze bezoekers graag.

MIMIK is de hele dag geopend, we zijn een levendige ontmoetingsplek in Deventer. Onze theatervoorstellingen zijn vaak spraakmakend, maar altijd bijzonder. Van cabaret tot toneel en van literair tot muziek. Er is veel aandacht voor jong talent en nieuwe makers. In ons theater zie je regelmatig try-outs, met name ook van bekende, gevestigde namen.

We programmeren actuele films, uit alle hoeken van de wereld. MIMIK vertoont films die cinematografisch en inhoudelijk meer te bieden hebben dan het reguliere bioscoopaanbod, voor een zo groot mogelijk publiek. Onze horeca is modern en gastvrij. Er is veel aandacht voor gezond eten, duurzaamheid en lokale producten. Veel groente, kleur en smaak: dat is ons streven! Je kunt er terecht voor koffie en thee, lunch, borrel en diner. Het café beschikt over een ruim buitenterras en onze bar heeft een balkon met een schitterend uitzicht over de IJssel en de uiterwaarden.

Wil jij hier graag volop van meegenieten, maak hiervan dan een onderdeel van je werk. Wegens uitbreiding van de werkzaamheden van de afdeling Programmering zoekt MIMIK namelijk een

Medewerker Theaterprogrammering

16 uur per week

Als Medewerker Programmering ondersteun je de Afdeling Programmering (drie medewerkers) bij MIMIK. Je bent daarbij verantwoordelijk voor de uitvoering van het programmabeleid. Ook adviseer je over de ontwikkeling van het programma. Je voert zelfstandig dan wel op aanwijzing van de Programmeur de programmering uit op alle terreinen van de podiumkunsten (eventueel ook film).

Je houdt je verder bezig met interne en externe informatieverstrekking over de programma’s voor de reguliere en incidentele publiciteitsuitingen. Je voedt de Podiumtechnici met alle info voor een perfect lopende voorstelling.
Je legt en onderhoudt contacten in de stad voor de stedelijke festivals waar MIMIK in Deventer bij betrokken is.

Natuurlijk houd jij ook de theater- en programmeringstrends in de gaten en vertaal je deze naar nieuwe mogelijkheden voor MIMIK. Wij houden van eigen input en je bent niet bang om jouw mening te geven.

Wij vragen

 • Ben je een echte theaterliefhebber? Heb je daarbij ook een bijzondere voorkeur voor een vlakke vloer?
 • Heb jij een afgeronde en relevante mbo- of hbo-opleiding?
 • Heb jij werkervaring in een soortgelijke functie?
 • Ben jij gepassioneerd, enthousiast en heb je een proactieve werkhouding?
 • Ben jij communicatief sterk en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift?
 • Ben jij flexibel en vind je het niet erg om af en toe ’s avonds in het weekend te werken?
 • Kun jij handig werken met MS Office en planningssystemen?

Kun jij de bovenstaande vragen allemaal met JA beantwoorden? Dan zoeken wij jou!

Wij bieden

 • De leukste en inspirerendste werkplek van Deventer.
 • Eindejaarsuitkering en salaris volgens de CAO Nederlandse Podia.
 • 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband.
 • Pensioenopbouw die voor meer dan de helft door werkgever wordt betaald.
 • Onbeperkt gratis naar de film- en theatervoorstellingen.
 • Veel afwisseling in je baan met volop ruimte voor eigen ideeën, je eigen ontwikkeling en groei.
 • Fijne teamactiviteiten, lunches en borrels

Heb je interesse?
Heb jij het MIMIK-DNA en kun jij niet wachten om deel uit te maken van ons leuke team? Stuur dan je motivatiebrief met curriculum vitae naar Lydia Gerritsma, via lydia@mimik.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met onze Theaterprogrammeur Sanne Meenink via sanne@mimik.nl.

Voor ons vanzelfsprekend, maar toch goed om te benadrukken: MIMIK onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie en wil als organisatie zoveel mogelijk een afspiegeling van de maatschappij zijn. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een kandidaat die de diversiteit binnen het team versterkt.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.