LUSTR: Projectmanager

LUSTR in Den Haag zoekt een Projectmanager voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 01-04-2023LUSTR is een full service organisatiebureau. We bedenken, organiseren en ontwikkelen ontmoetingen die verrassen en verwonderen. LUSTR heeft een breed portfolio van projecten in de cultuursector, voor maatschappelijke doelen en evenementen & festivals. Onze opdrachtgevers zijn veelal overheden en not for profit organisaties.

We zijn verantwoordelijk voor veel jaarlijks terugkerende evenementen zoals Festival Classique, de Nationale Conferentie Circulaire Economie, het Haags Sportgala, de Nationale Kinderherdenking op 4 mei, de uitreikingen van de Johannes Vermeer Prijs, de Sikkens Prize en de Haagse Vrijwilligersprijzen. We verzorgen sinds 2022 ook de productie van Prinsjesdag in de Koninklijke Schouwburg. Naast deze evenementen heeft LUSTR in haar portfolio ook projecten met een langere looptijd waarvan wij de projectleiding en uitvoering verzorgen, zoals het Europese samenwerkingsproject Festivallinks, het landelijke straatkunstproject Museum Murals en Componist des Vaderlands.

De uitdaging
LUSTR vierde in 2022 haar 10-jarig bestaan. We zijn een jong bedrijf dat sinds enkele jaren een groei en verbreding doormaakt. Om onze huidige groei te bestendigen en onze activiteiten en projecten goed uit te dragen zoeken we een ervaren, inhoudelijk gedreven projectmanager met een uitstekend gevoel voor de dynamiek van projectmanagement bij opdrachtgevers in de overheidssector en not for profit organisaties.

Projectmanager

32 uur per week / 0,8 fte

Wat ga je doen
Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor de projectleiding en het accountmanagement van diverse projecten. Je bent eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers, samenwerkingspartners, stakeholders en collega’s. Je stuurt je project(team) aan op zowel de inhoud, de communicatie als de budgettaire kaders en bewaakt de balans hiertussen.

Wat vragen wij?

  • Je hebt HBO / WO werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring als projectmanager van (culturele) evenementen.
  • Je hebt kennis van projectmanagementtools.
  • Je hebt ervaring met het opstellen en beheren van budgetten.
  • Je hebt een ‘hands on’ mentaliteit en bent een zelfstarter.
  • Je denkt vanuit de inhoud en kunt een project begeleiden vanaf de conceptfase tot aan de eindstreep.
  • Je bent communicatief vaardig en je spreekt en schrijft goed Engels.
  • Kennis van en ervaring met marketing en communicatie is een pre.

Wat bieden wij?
We bieden jou een inspirerende en dynamische werkplek met veel ruimte voor eigen inbreng en zelfstandigheid binnen een gedreven en gezellig team. Je krijgt de ruimte om je expertise te laten zien en de groei van LUSTR mede richting te geven.

Het gaat om een contract voor bepaalde tijd op basis van een 32-urige werkweek tegen een marktconform salaris (een en ander afhankelijk van ervaring, opleiding en leeftijd). Een vaste betrekking behoort tot de toekomstmogelijkheden.

Reageren
Je kunt je schriftelijke sollicitatie (voorzien van motivatie en CV) vóór 1 april 2023 sturen naar ilja.fritz@lustr.nl. In de tweede week van april is de eerste gespreksronde gepland.

Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.lustr.nl. Voor vragen omtrent deze vacature kun je contact opnemen met Ilja Fritz via ilja.fritz@lustr.nl of 06-27447264.

LUSTR werkt vanuit de optelsom van de uiteenlopende kwaliteiten en achtergronden van elke medewerker. De kracht van LUSTR ontstaat vanuit de diversiteit van onze medewerkers. Daarom voeren wij een actief diversiteitsbeleid en volgen de Code Diversiteit en Inclusie.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.