Leiden International Film Festival: Hoofd Development

Leiden International Film Festival in Leiden zoekt een Hoofd Development voor Gemiddeld 4 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 23-03-2023LIFF is een breed georiënteerd, 11-daags filmfestival dat een podium biedt aan onafhankelijke film, nieuwe makers en gedurfde specials. Deze drie elementen passen ook goed bij de organisatie van het festival: wij bieden een platform aan opkomend talent en zetten graag iets unieks neer, denk bijvoorbeeld aan een filmvertoning in een zwembad of kunstenaars die een werk maken geïnspireerd door een van onze films.

Wij zoeken een ambitieuze en hands-on

Hoofd Development

Gemiddeld 4 uur per week

Als Hoofd Development heb jij de unieke kans om het bereik van het Leiden International Film Festival (LIFF) te vergroten door het binnenhalen en behouden van financiële middelen, diensten en goederen. Je zal in deze uitdagende rol samenwerken met diverse groepen waaronder individuen, stichtingen, corporaties en overheden, en verschillende wervingsstrategieën toepassen.

Als verantwoordelijke voor fondsenwerving, sponsormogelijkheden en donatie-initiatieven, zal jij de drijvende kracht zijn achter het vergroten van het succes van het festival. Jouw bijdrage zal niet alleen helpen om het festival te laten groeien, maar ook om de cultuur van Leiden en omgeving te verrijken. Je werkt als freelance medewerker onder supervisie van onze directeur, Ratna Lachmansingh, en het kernteam van LIFF. Het is een uitdagende en belonende rol, waarin je je creativiteit en expertise kunt inzetten om bij te dragen aan de realisatie van een onvergetelijk cultureel evenement. Wij bieden een dynamische werkomgeving waarin jij als professional de vrijheid hebt om het beste uit jezelf te halen.

Wij zijn op zoek naar een proactieve, creatieve en communicatief vaardige leider met aantoonbare ervaring in fondsenwerving en sponsoring. Een natuurlijk talent voor het opbouwen en onderhouden van relaties met verschillende stakeholders, en een flexibele en oplossingsgerichte houding, zijn essentieel om succesvol te zijn in deze rol.

Als je wilt bijdragen aan een geweldig cultureel evenement en een belangrijke rol wilt spelen in de groei van het LIFF, dan is deze functie als Hoofd Development van LIFF de uitdaging waar je naar op zoek bent. Wij kijken er naar uit om jouw talenten en kwaliteiten te verwelkomen in ons team!

Wat bieden wij?
Bij LIFF vinden we het belangrijk dat je jezelf kunt ontwikkelen en ervaring op kunt doen bij een groot filmfestival met een informele werksfeer. We bieden je niet alleen de kans om deel uit te maken van een enthousiast team, maar ook om gratis films te kijken tijdens het festival en een festivalshirt en badge te ontvangen. Daarnaast zorgen wij voor lunch, avondeten en incidentele borrels gedurende het festival.

Concreet bieden wij:

  • Een toffe functie bij een vooruitstrevend festival in Nederland.
  • Een flat fee (nader overeen te komen).
  • Jezelf kunnen ontplooien in een enthousiast team.
  • Mogelijkheid om gratis films te kijken tijdens het festival.
  • Festivalshirt en badge.
  • Lunch en avondeten gedurende het festival, en de incidentiele borrel.

Tijdsinvestering 
In april begint het avontuur bij LIFF! Je werkt ongeveer 4 uur per week aan het filmfestival, met soms wat rustigere en soms wat drukkere periodes. Tijdens het festival (26 okt-5 nov) is het belangrijk dat je zoveel mogelijk aanwezig bent. En het beste van alles: je kunt vanuit huis of op ons kantoor bij het Kijkhuis werken.

Stuur je motivatiebrief en CV naar vacatures@liff.nl op uiterlijk 23 maart 2023. Op 31 maart vinden de gesprekken plaats met directeur Ratna Lachmansingh en Daan van den Bergh, Hoofd Productie.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.