Landschap Erfgoed Utrecht: Managementassistent

Landschap Erfgoed Utrecht in De Bilt zoekt een Managementassistent voor 28 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 31-03-2023Landschap Erfgoed Utrecht is een non-profit organisatie die zich op vele manieren inzet voor landschap, natuur en het culturele erfgoed in de provincie Utrecht. Dat doen we door soorten te beschermen, landschapselementen te inventariseren, beheerwerkzaamheden te verrichten, verhalen te vertellen, wandelpaden uit te zetten, vrijwilligers te ondersteunen, musea en agrarische collectieven te helpen, nieuwe participatievormen te bedenken, onderwijsprogramma’s te ontwikkelen en nog veel meer.

We doen dit werk niet alleen, maar in samenspel met anderen: bestuurders, bewoners(groepen), agrariërs, overheden, waterschappen, scholen, universiteiten en vrijwilligers, heel veel vrijwilligers (ca. 10.000). We doen dit in het besef dat mensen zich vrijer en gelukkiger voelen als ze zich verbonden weten met het erfgoed en landschap in hun (nabije) omgeving. Wil je meer weten over Landschap Erfgoed Utrecht kijk dan op onze website.

We zoeken per direct een

Managementassistent

28 uur per week

Wil jij een positieve impact maken door een belangrijke rol te spelen in de dagelijkse werking van onze organisatie? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe managementassistent!

In deze functie ben je de spil van onze organisatie en ben je verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van onze dagelijkse operaties. Je zorgt voor een warm welkom voor bezoekers, ondersteunt proactief de directeur, beheert agenda’s en post, organiseert en notuleert de vergaderingen van onze RvT vlekkeloos, springt in waar nodig, onderhoudt netwerken en werkt moeiteloos met ons CRM-systeem en zorgt ervoor dat ons kantoor een inspirerende uitstraling heeft! Je bent een organisatorisch genie en houdt ervan om dingen op orde te krijgen.

Maar dat is niet alles! Als managementassistent ben je ook een belangrijke schakel in het realiseren van onze missie. Je ondersteunt verschillende projecten en initiatieven op het gebied van landschap en natuur, erfgoed en educatie en werkt nauw samen met de collega’s en onze vrijwilligers. Je redigeert brieven, artikelen en offertes en je signaleert zaken die voor ons van belang zijn. Je draagt bij aan het creëren van een positieve en ondersteunende werkomgeving voor onze medewerkers en vrijwilligers.

We zoeken iemand met een hart voor natuur, landschap en erfgoed, iemand die gedreven is om een verschil te maken in de wereld. Je bent een vrolijke en ondernemende persoonlijkheid en bent in staat om op een professionele manier te communiceren met een breed scala aan mensen.

Je krijgt de kans om deel uit te maken van een gepassioneerd en toegewijd team dat zich inzet voor de goede zaak. We bieden een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele werktijden en ruimte voor professionele groei en ontwikkeling.

Functie-eisen

 • Minimaal vier jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Hbo werk- en denkniveau.
 • Grondige kennis van de (state of the art) office pakketten, website (CMS) en daar moeiteloos mee kunnen werken.
 • Je bent een zelfstarter, een organisatorische kei, stressbestendig.
 • Vlekkeloos kunnen notuleren.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Affiniteit met vrijwilligerswerk en het inhoudelijk werkveld.
 • Teamplayer, breed inzetbaar, ‘handen uit de mouwen’-mentaliteit.
 • Je houdt overzicht, verliest de grote lijnen niet uit het oog en kan hoofd- en bijzaken goed van elkaar scheiden.
 • Bereid om ook ’s avonds en in het weekend te werken (géén 9-tot-5-mentaliteit).
 • Relativeringsvermogen en humor.

Wij bieden
Een dynamische omgeving met bevlogen en prettige collega’s, goede begeleiding en een omgeving waarin je kunt groeien en waar eigen initiatief zeer gewaardeerd wordt. Het gaat om een aanstelling voor 28 uur per week (inclusief wettelijke proeftijd van één maand) voor de duur van één jaar met de intentie tot verlenging. Uitbreiding van uren behoort tot de mogelijkheden. We bieden een bruto aanvangssalaris volgens schaal 6, trede 3 Raam-CAO Bos en Natuur, ondernemingsdeel de Landschappen (aanvangssalaris € 3.353,53 bruto per maand o.b.v. 37-urige werkweek).

Voel je de energie en sta je te trappelen? Stuur dan je cv en motivatiebrief vóór 1 april 2023 naar vacature@landschaperfgoedutrecht.nl ter attentie van Ivo Brautigam, onder vermelding van ‘Sollicitatie Managementassistent’.

De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 11 april 2023. Voor meer informatie over de vacature kan je telefonisch contact opnemen met Ivo Brautigam (directeur) op 030-221 97 31 (bereikbaar tussen 9:00 en 10:00 uur) of met Hein Pasman (manager natuur en landschap) op 030-221 97 11. Of stuur een mail naar vacature@landschaperfgoedutrecht.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.