Kunstmuseum Den Haag: HR Adviseur

Kunstmuseum Den Haag in Den Haag zoekt een HR Adviseur voor 0,8 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenKunstmuseum Den Haag is een van meest geliefde musea voor moderne kunst in Nederland. Het is gevestigd in een uniek museumgebouw van de architect Berlage. De collectie, met 165.000 kunstwerken, is internationaal toonaangevend en bevat onder andere moderne en hedendaagse beeldende kunst, fotografie, mode en toegepaste kunst. Per jaar organiseren we ongeveer vijfendertig tentoonstellingen in binnen- en buitenland. Fotomuseum Den Haag en KM21 horen ook bij Kunstmuseum Den Haag.

De afdeling HR is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, advisering en uitvoering van het personeels- en organisatiebeleid. Dit heeft betrekking op circa 135 medewerkers en een groot aantal enthousiaste mensen die op een andere manier aan het museum verbonden zijn.

Kunstmuseum Den Haag zoekt voor de afdeling HR een:

HR Adviseur

0,8 fte (32 uur per week)

Je bent een sparringpartner voor zowel de medewerkers, leidinggevenden, als je HR collega’s en weet daarin de verbindende schakel te zijn. Jij hebt gedegen vakinhoudelijke kennis en deinst er niet voor terug om hierover in gesprek te gaan. Je werkt graag systematisch en accuraat. Daarnaast heb je projectervaring en vind je het leuk om bij je met HR brede thema’s bezig te houden. Denk hierbij aan onderwerpen als verzuim, duurzaamheidsbeleid en talentontwikkeling.

Wat vragen we van jou

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde opleiding personeel en arbeid.
  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je hebt relevante kennis op het gebied van Wet verbetering Poortwachter.
  • Je bent een toegankelijke gespreks- / sparringpartner voor het management en collega’s en beschikt over een stevige persoonlijkheid met overtuigings- en daadkracht.
  • En een zeer goede beheersing van de digitale werkomgeving.

We bieden
Een baan in een van Nederlands meest toonaangevende musea, op een afdeling die volop in beweging is en waar dus veel ontwikkeling mogelijk is met een contract voor een jaar met uitzicht op verlenging bij goed functioneren en een salaris volgens de museum cao in schaal 10, afhankelijk van kennis, ervaring en opleiding.

Kunstmuseum Den Haag biedt graag ruimte aan zo veel en divers mogelijk talent. Wij nodigen alle geïnteresseerden en in het bijzonder kandidaten met een cultuur divers profiel uit om te reageren.

Informatie
Heb je vragen over deze functie stuur dan een mail naar personeelenorganisatie@kunstmuseum.nl.

Interesse
Is je interesse gewekt en beschik je over de juiste ervaring en competenties dan nodigen wij je graag uit om te reageren! Dit kan via onderstaande sollicitatiebutton.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.