Kees de Boekhouder: Office Manager

Kees de Boekhouder in Rotterdam zoekt een Office Manager voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenKees de Boekhouder is een jong en ambitieus bedrijf dat de all-in-one oplossing biedt voor zzp’ers en kleine ondernemers. Ons zelf ontwikkelde softwareplatform in combinatie met de service van een persoonlijke boekhouder heeft ervoor gezorgd dat wij in korte tijd marktleider zijn geworden in ons segment.

Office Culture
Kees de Boekhouder bestaat uit een team boekhouders, fiscaal medewerkers, marketeers, een IT & HR afdeling. We werken vanuit verschillende locaties: ons eigen pand in hartje Amsterdam, een industrieel gedeeld kantoor in Rotterdam en een frisse ruimte in het centrum van Utrecht. We zetten ons in voor creatieve ondernemers en hun business en streven ernaar de beste te zijn in wat we doen. Je werkt nauw samen met je collega’s, maar ieder kent zijn of haar verantwoordelijkheid. We hechten veel waarde aan de ontspannen sfeer op kantoor. Ieder kwartaal sluiten we gezamenlijk af met een gezellige kwartaalborrel. Daarnaast hebben we twee keer per jaar een groot evenement voor alle werknemers.

Office Manager

32 uur per week

In short

 • Een functie van 32 uur per week.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten.
 • Een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid.
 • Naast office management ook ondersteunende administratieve taken.
 • Werken in een hecht, informeel team in Rotterdam.
 • Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
 • Een boven marktconform salaris en een top pensioenregeling.
 • Wekelijkse sportlessen en een goed verzorgde lunch.

Waar zijn we naar op zoek?
Als office manager bij Kees de Boekhouder speel je een centrale rol en ben je het gezicht van de organisatie. Je houdt ervan om een overzichtelijke structuur te hebben in je werk en geniet stiekem best wel van het afvinken van takenlijstjes. Je werkt heel secuur en bent punctueel.

Ook heb je al enige ervaring met het uitvoeren van administratieve taken en ga je niet duizelen als je met cijfers moet werken. We zoeken iemand die hands-on is en goed kan switchen tussen verschillende taken. Je hebt een fijne, open houding en bent helder in de communicatie.

Lang verhaal kort

 • Multitasken gaat je makkelijk af.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor de uitstraling van het kantoor.
 • Je vindt het leuk om deel uit te maken van een snelgroeiende onderneming.
 • Je schakelt snel van een Nederlands telefoongesprek naar een Engelse mail.
 • Je houdt van organiseren, overzicht bewaren, klanten te woord staan en collega’s ondersteunen.

Wat ga je bij ons doen?
Wanneer onze klanten bellen, zorg je er met jouw open en meedenkende houding voor dat ze weer helemaal tevreden ophangen of worden doorverbonden naar hun eigen boekhouder. Je bent goed op de hoogte van onze werkwijze, waardoor je elke klant makkelijk te woord kan staan. Ook zorg je ervoor dat het kantoor er altijd fris en netjes uitziet. Je springt in gaten voordat iemand ze opmerkt en doet dat secuur, met oog voor detail.

Je werkt nauw samen met de andere leden van ons support team, en ondersteunt hen bij de administratieve taken. Daarnaast help je bij het organiseren van onze evenementen & borrels.

We hechten veel waarde aan de ontspannen, gezellige sfeer op kantoor, hier heb jij ook een grote bijdrage aan.

Sounds good?
We horen graag van je!
Vul het formulier in, dan hoor je snel van ons.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.