Jakop Ahlbom Company: (Junior) Content Marketeer

Jakop Ahlbom Company in Weesp zoekt een (Junior) Content Marketeer voor 0,4 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 23-03-2023Bij Jakop Ahlbom Company geloven wij in de kracht van verbeelding. We laten ons publiek onbekende werelden betreden en creëren in onze voorstellingen een magisch universum, met een mix van mime, slapstick, dans, muziek, illusionisme en special effects. Wij werken vanuit onze theaterstudio in Weesp en spelen onze voorstellingen over de hele wereld voor een groot, divers en internationaal publiek. De company bestaat uit een klein artistiek en zakelijk kernteam en heeft een grote pool van performers en technici die de diverse voorstellingen mogelijk maken. Wij ontvangen meerjarige financiële ondersteuning van het Fonds Podiumkunsten en het Amsterdams Fonds voor de Kunst. In ons gezelschap heerst een open sfeer en we hebben goed contact met elkaar. We starten de week samen en ook op andere dagen staan we voor elkaar klaar. Er is weinig hiërarchie en ieders stem wordt gehoord.

Voor ons Marketing Team zoeken we per direct een

(Junior) Content Marketeer

0,4 fte (16 uur per week)

Wie ben jij?
Ben jij nieuwsgierig naar ons gezelschap? Herken je jezelf in de onderstaande eisen? Dan zijn we op zoek naar jou!

  • Je wordt medeverantwoordelijk voor de communicatie van ons gezelschap. Je deelt informatie over onze voorstellingen en communiceert ook breder vanuit ons artistieke motto ‘we make people wonder’. Dit vraagt om een andere blik op de verhalen die we al vertellen. Jij durft dus te denken buiten de kaders en vindt nieuwe groepen publiek via onze social media.
  • Jij geeft invulling aan de overkoepelende boodschap van ons gezelschap. Je maakt en bewaakt de content planning voor onze onlinekanalen.
  • Je bent handig met video- en beeldbewerking en je bedenkt verhalen en werkt deze uit in korte filmpjes, foto’s of interviews.
  • Omdat we zowel in Nederland als internationaal ons publiek willen bereiken spreek en schrijf je zowel Nederlands als Engels. Het is voor ons minder belangrijk welke opleiding je hebt afgerond.
  • Geen dag is bij ons hetzelfde en ook niet vanzelfsprekend van 9 tot 5. We werken in theaters vaak in de avonduren en repeteren soms in het weekend. Daarom zoeken we een flexibele collega die van aanpakken weet.

In een land waarin zoveel verschillende talen worden gesproken bieden wij een universele taal op het podium: die van beeld en beweging. Wij zijn een mimegezelschap waarin ruimte is voor verschillen. Wij zien diversiteit en inclusie als een grote meerwaarde en geloven in een brede vertegenwoordiging op het gebied van onder meer gender, opleidingsniveau, culturele achtergrond, religie, seksuele identiteit en leeftijd. We zoeken naar kandidaten die ons team in dat opzicht versterken.

Wat bieden wij jou?
Je wordt onderdeel van één van de (inter)nationaal meest gevraagde theatergezelschappen van Nederland. Je werkt samen met het hoofd marketing aan de verdere versterking van ons merk en aan het bekendmaken van ons werk bekend bij nieuwe publieksgroepen en zoveel mogelijk mensen van alle leeftijden en achtergronden nieuwsgierig te maken naar wat wij maken.
Bij voorkeur kan je zo snel mogelijk starten. We bieden je een aanstelling voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Wij waarderen deze functie in schaal V van de cao toneel en dans (€2.432 tot maximaal €3.610 bruto per maand op basis van fulltime). Inschaling vindt plaats op basis van jouw ervaring.

Mail een korte motivatie (dat mag een brief maar bijvoorbeeld ook een filmpje zijn) en een overzicht van je werkzaamheden uiterlijk 23 maart 2023 aan marketing@jakopahlbom.nl. Je hoort uiterlijk op 24 maart 2023 van ons of je wordt uitgenodigd voor het eerste gesprek. De eerste gesprekken vinden plaats met Marc Pil (zakelijk leider) en Jolijn van Panhuis (hoofd marketing) op maandagmiddag 27 maart of dinsdagochtend 28 maart 2023.

Voor de twee ronde zullen we je vragen om een opdracht uit te voeren en heb je een gesprek met Jakop Ahlbom (artistiek leider) en wederom met Jolijn. Die gesprekken worden gepland op maandag 3 april of dinsdag 4 april 2023.

Heb je nog vragen? Voel je vrij om eerder contact op te nemen met Jolijn van Panhuis: marketing@jakopahlbom.nl of bel naar 06 18813101.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.