HKU: Junior Subsidie Coördinator

HKU in Utrecht zoekt een Junior Subsidie Coördinator voor 0,8 fte / 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 29-03-2023HKU is met ruim 4000 studenten de grootste hogeschool voor de kunsten in Nederland en één van de grootste op kunst, cultuur en creatieve industrie gerichte opleidingsinstituten in Europa. HKU kent een breed aanbod aan opleidingen verdeeld over negen schools.

HKU bestaat omdat het maken van kunst nieuwe perspectieven biedt, inspireert tot prikkelende interacties, en daarmee vorm en betekenis geeft aan de samenleving en de uitdagingen waar zij voor staat. Wij staan als HKU midden in die samenleving en zijn zo divers en inclusief mogelijk. Ons succes staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeën die zij hebben. Daarom zijn we nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

Junior Subsidie Coördinator

0,8 fte / 32 uur per week

Je komt te werken bij het Centrum Onderwijs, Onderzoek en Innovatie, waar je landt in een enthousiast en gemotiveerd team van medewerkers. We zoeken een gemotiveerde en nauwgezette administratieve en financieel onderlegde subsidie coördinator die bijdraagt aan de onderwijs-, onderzoek- en innovatieprojecten die we uitvoeren met externe (subsidie) bijdragen.

Als subsidie coördinator zijn jouw werkzaamheden administratief, proactief en communicatief van aard. Een afwisselende baan omdat geen enkel project hetzelfde is. Je fungeert als schakel tussen projectleider, uitvoerders en subsidie coördinator. Je werkt nauw samen met de projectcontroller en financieel controller die beiden werkzaam zijn binnen de afdeling Financiën & Control.

Wat ga je doen?
Als subsidie coördinator hou je nauwgezet het administratieve proces van werving, uitvoering en verantwoording van subsidieprojecten bij. Je vormt en beheert de projectdossiers en bewaakt de deadlines binnen een project. Je handelt de correspondentie af met subsidiegevers en de betrokken projectpartners.

Daarnaast bied je financieel administratieve ondersteuning aan de projectleiders, coördinatoren en de projectcontroller. Je bent de schakel tussen het team Versterken en Ontwikkelen Onderzoek en de financiële afdeling met betrekking tot administratieve processen waaronder factuur afhandeling, ondersteuning bij begrotingen en rapportages, bijhouden mailverkeer en je bent verantwoordelijk voor het op orde hebben van de projectdossiers. Ook beheer je het urenregistratie systeem.

Je staat in verbinding met interne en externe (nationale en internationale) projectpartners. Je houdt je bezig met reglementen en voorwaarden rondom subsidieregelingen, bereidt contracten en financiële overeenkomsten met partners voor, zorgt voor de juiste projectcommunicatie en hebt een belangrijke rol in de projectverantwoording.

Wat vragen wij?

 • Je beleeft plezier aan financieel en administratief werk en neemt hierin initiatief;
 • Je hebt mbo- hbo werk- en denkniveau en aantoonbare ervaring in het prioriteren van werkzaamheden, je houdt van afwisseling en kunt goed schakelen tussen de verschillende dossiers;
 • Je kunt nauwkeurig, gestructureerd en proactief werken;
 • Je kunt helder en zakelijk communiceren en je communicatie afstemmen op de ontvanger;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in groepsverband werken;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift, vanwege onze internationale focus.

Wat bieden wij?

 • Het bruto maandsalaris bedraagt – afhankelijk van opleiding en ervaring – bij een fulltime dienstverband minimaal € 2.814, – en maximaal € 4.159, – (schaal 9);
 • Vakantietoeslag (8%) en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • Een aanstelling voor minimaal één jaar;
 • Tijd en faciliteiten voor je professionalisering, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid;
 • Een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding woon-werk, ouderschapsverlof en nog veel meer.

Wil je meer informatie en/of solliciteren?
Voor vragen ben je van harte welkom bij Marjanne Paardekooper, Hoofd Versterken en Ontwikkelen Onderzoek, via marjanne.paardekooper@hku.nl. Gebruik dit e-mailadres uitsluitend voor het stellen van vragen.

Solliciteren kan tot en met 29 maart 2023 via de sollicitatiebutton onderaan deze pagina. We ontvangen graag jouw cv en een motivatiebrief.

Gesprekken vinden naar verwachting plaats op 3 april en 4 april de ochtend. Voor de tweede ronde op 12 april wordt gevraagd een opdracht uit te werken over jouw aanpak en werkwijze.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. In onze selectieprocedure zijn we ons bewust van de verrijkende waarde van diversiteit voor onze organisatie. 

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.