Het Huis Utrecht: Coördinator Marketing en Communicatie

Het Huis Utrecht in Utrecht zoekt een Coördinator Marketing en Communicatie voor 24-32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 09-04-2023Het Huis Utrecht is een toonaangevende locatie voor de ontwikkeling van theatertalent. We bieden werkruimte voor onderzoek aan (theater)makers. We ondersteunen hen op artistiek, inhoudelijk en zakelijk vlak.

Daarnaast zijn we een bruisende en inspirerende plek waar verschillende netwerken bij elkaar komen. Naast artistiek onderzoek is er ruimte voor programma en verhuur. Dit komt samen in ons café en onze heerlijke stadstuin. Op onze website krijg je een beeld van wat er in ons huis wordt ontwikkeld, gecreëerd en gepresenteerd.

Het Huis bestaat 10 jaar en dat vieren we! Je focus ligt dan ook op het maken van campagnes. Daarnaast promoot je ons programma, podcasts, de werkplaats waarbinnen (theater)makers onderzoek doen en de verhuur van ons complete pand. Je weet als geen ander de verschillende doelgroepen aan te spreken.

Het Huis Utrecht zoekt van juni tot en met november 2023 een:

Coördinator Marketing & Communicatie

24 – 32 uur per week

Je kerntaken zijn

 • Uitvoeren van het overall marketing- en communicatiebeleid met als doel de naamsbekendheid van Het Huis vergroten en het verbinden van doelgroepen aan de organisatie.
 • Uitvoeren van doelgroepgerichte marketing- en communicatieplannen. Je maakt en plaatst content op de website, verstuurt mailings en creëert in samenwerking met externe partijen print- en online uitingen voor programma, theatermakers en activiteiten via verhuur.
 • Beheren van het marketing- en communicatiebudget.
 • Relatiebeheer waaronder pers, programmapartners en collega-instellingen.
 • Leidinggeven aan de content creator.

Wij zoeken iemand met

 • Relevante werkervaring (dat hoeft niet in de culturele sector te zijn).
 • Organisatievermogen en een zelfstandige werkhouding.
 • Een vlotte pen in het Nederlands en bij voorkeur ook in het Engels.
 • Een creatieve, nieuwsgierige en analytische mindset.

We bieden

 • Een veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving. Werktijden en werklocatie zijn in overleg en flexibel in te delen. Je werkt samen met een team van tien collega’s en een groot netwerk van zelfstandigen. Onze omgangsvormen zijn informeel. We lunchen dagelijks gezamenlijk (in de binnentuin) en in ons café worden de lekkerste koffies en andere dranken voor je bereid.
 • Een inclusieve werkomgeving. Zowel in de samenstelling van ons team als in onze communicatie, programmering en publieksbereik streven we naar diversiteit en inclusie. We zijn aanjager van PACT Utrecht en hechten er als werkgever veel waarde aan dat iedereen, ongeacht afkomst, lichamelijke beperking, leeftijd, gender, identiteit en/of expressie, de ruimte heeft om zich bij ons te ontwikkelen. We staan voor inclusief werken: we waarderen de verschillende zienswijzen binnen de organisatie en geven iedereen die bij ons werkt de ruimte om waarde toe te voegen.
 • Een tijdelijke aanstelling van 6 maanden voor 24-32 uur. De vergoeding is gebaseerd op de cao Toneel & Dans schaal VIII. De functie kan zowel op tijdelijk contract als op freelancebasis worden ingevuld.

Match?
Is je interesse gewekt? Stuur een mail/brief/video/podcast of iets anders met motivatie en cv ter attentie van directeur-bestuurder Rebecca Sigmond. Dat kan via vacatures@hethuisutrecht.nl. Doe dat vóór 9 april 2023. De eerste gesprekken worden gevoerd op 20 april 2023. Meer info gewenst? Laat dat weten via de mail.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.