DE KOM: Meewerkend Coördinator Publieksservice en Ticketing

DE KOM in Nieuwegein zoekt een Meewerkend Coördinator Publieksservice en Ticketing voor 24-28 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 02-04-2023DE KOM, stadstheater en kunstencentrum bruist van de activiteiten. Het is de aangewezen plek in Nieuwegein voor iedereen die kunst en cultuur wil beleven en beoefenen. DE KOM is een state of the art theater met twee zalen en ruim 200 voorstellingen en tal van andere activiteiten per seizoen. Het kunstencentrum van DE KOM biedt cursussen en faciliteiten aan op het gebied van muziek, dans, toneel, musical en beeldende kunst. Daarnaast verzorgt het kunstencentrum in samenwerking met diverse partners een groot aantal kunst- en cultuurprojecten, vooral voor scholen en in de wijken.

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste

Meewerkend Coördinator Publieksservice en Ticketing

24-28 uur per week, ook avonden en weekenden

Als meewerkend coördinator publieksservice ben je verantwoordelijk voor de dagelijks (operationele) gang van zaken bij de kassa. Je maakt de planning voor de kassadiensten en bent verantwoordelijk voor een optimaal functionerend ticketingsysteem (Ticketmatic). Je onderhoudt contacten met impresariaten en andere (verkoop)partners. Met het team zorg je ervoor dat alle bezoekers van DE KOM warm verwelkomd worden en optimaal worden geholpen. Je vindt het superleuk en net zo belangrijk als wij om iedere bezoeker een fantastische bezoekerservaring te laten hebben. Je adviseert onze bezoekers over voorstellingen, lessen & cursussen en andere activiteiten in het gebouw.

Werkzaamheden:

 • Hospitality:
  • Je ontvangt/verwelkomt iedere bezoeker proactief en gastvrij;
  • Je weet wat er reilt en zeilt waardoor je zorgt voor een optimale dienstverlening;
  • Je zorgt voor mondelinge, telefonische en digitale (online) informatieverstrekking m.b.t. voorstellingen, lessen & cursussen en eigen producties;
  • Je handelt de dagelijks ingekomen kassamail af;
 • Verkoop producten:
  •  Je verwerkt reserveringen en kaartverkoop aan de balie (theaterkassa);
  • Je bent het aanspreekpunt van het bespreekbureau;
  • Je bent verantwoordelijk voor een optimaal functionerend ticketingsysteem;
  • Je verzorgt de kasopmaak en -afdracht;
 • Coördineren:
  • Je maakt de planning voor de kassadiensten;
  • Je stuurt de vrijwilligers en je collega kassamedewerkers aan;
  • Je bent het aanspreekpunt voor impresariaten en andere (verkoop)partners.

Je hebt
Je kunt goed overweg met computers en leert snel nieuwe vaardigheden en systemen aan. Het is een pre als je bekend bent met Ticketmatic. Bij voorkeur woon je in de regio Nieuwegein. Je kunt goed zelfstandig werken en natuurlijk is het mooi meegenomen als je affiniteit hebt met kunst en cultuur. Verder verwachten we dat je zeer service- en kwaliteitsgericht ingesteld bent. Je bent probleemoplossend en proactief en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij bieden
Een informele werkomgeving in een dynamisch bedrijf. Uren die je extra werkt kun je in de zomer compenseren. Je krijgt een tijdelijke aanstelling conform CAO-KE schaal 6, met uitzicht op een aanstelling in vaste dienst. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder andere een persoonlijk opleidingsbudget en een personeelsregeling om zelf DE KOM te ‘beleven’, zoals korting op theaterkaarten. De startdatum is in overleg maar bij voorkeur op korte termijn.

Interesse?
We nodigen kandidaten die volledig aan het functieprofiel voldoen uit om te solliciteren. Sollicitaties met CV en motivatie kunnen tot en met zondag 2 april per e-mail gestuurd worden naar Dietie Strunk (managementassistent): dietie@dekom.nl. De eerste gesprekken zijn gepland voor donderdag 6 april 2023. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Carmen Zuidema, Hoofd Marketing en Programma.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.