Cultuurplein: Cultuurcoach Gemeente Oldebroek

Cultuurplein in Heerde zoekt een Cultuurcoach Gemeente Oldebroek voor 10 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: 27-03-2023Cultuurplein is hét centrum voor cultuureducatie en -participatie op de Noord Veluwe. We bieden jong en oud een plek waar talenten kunnen worden ontwikkeld op onze leslocaties in de gemeentes Epe en Heerde. Op scholen, bij (zorg)instellingen of bedrijven bieden wij kunst- en cultuurprogramma’s op maat aan en participeren we in tal van maatschappelijke projecten en evenementen en festivals. We creëren, organiseren én adviseren om álle inwoners kunst & cultuur te laten beleven en ervaren. Maak het met Cultuurplein!

Wij zoeken per 1 juni 2023 een cultuurcoach voor de gemeente Oldebroek (10 uur per week). Functie kan in combinatie met vacuture voor communityprogrammeur. Zie andere advertentie.

Cultuurcoach Gemeente Oldebroek

10 uur per week

Jouw taak en rol als cultuurcoach
Als cultuurcoach adviseer je scholen in de gemeente Oldebroek en werk je samen met lokale culturele organisaties, buurtcoaches, gemeente en verenigingen op het gebied van cultuuronderwijs voor kinderen en jongeren. Je begeleidt schooldirecties en ICC’ers bij hun visie en keuzes voor culturele programma’s op hun school. Je werkt samen met kunstvakdocenten uit de regio en ontwikkelt in samenwerking met hen trainingen en projecten op de scholen. Samen met de 3 andere cultuurcoaches en de backofficemedewerker van team cultuur&onderwijs breng jij cultuureducatie op scholen in de gemeente Oldebroek weer een stap verder.

Jouw collega’s
Het team van Cultuurplein is hecht, betrokken, open en zeer collegiaal. De werksfeer is informeel en gedreven, met ruimte en respect voor ieders eigenheid. Wij streven naar een inclusief en divers team. Onze drijfveer is ons hart voor kunst en cultuur met een persoonlijke benadering richting partners, leerlingen en klanten.

Jouw profiel

  • Je hebt ervaring op het gebied van cultuureducatie en / of in het basisonderwijs.
  • Je bent creatief en ondernemend.
  • Je hebt ervaring in projectmatig werken.
  • Je bent organisatorisch sterk en betrouwbaar in afspraken.
  • Je bent proactief en communicatief vaardig.
  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt bij voorkeur een cultuur- of onderwijsgeoriënteerde opleiding of verras ons. 😊

Wij bieden je
Een uitdagende en veelzijdige functie binnen een collegiaal en enthousiast team. Het salaris is conform de CAO Kunsteducatie 2023, schaal 9 of 10, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Een ZZP-constructie is ook mogelijk.

Voor meer informatie over de cultuurcoach neem je contact op met
Claire Beukema-Hooijer (teamleider cultuur&onderwijs), c.beukema@cultuurpleinnoordveluwe.nl / 06- 13747900.

Solliciteren?
Stuur je motivatiebrief en CV naar vacature@cultuurpleinnoordveluwe.nl tot uiterlijk 27 maart 2023. De eerste gesprekken vinden plaats op 11 en 14 april 2023.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.