Cultuurplein: Community-programmeur Cultuur- en Erfgoedpact

Cultuurplein in Heerde zoekt een Communityprogrammeur Cultuur- en Erfgoedpact voor 14 tot 30 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 27-03-2023Cultuurplein is hét centrum voor cultuureducatie en -participatie op de Noord Veluwe. We bieden jong en oud een plek waar talenten kunnen worden ontwikkeld op onze leslocaties in de gemeentes Epe en Heerde. Op scholen, bij (zorg)instellingen of bedrijven bieden wij kunst- en cultuurprogramma’s op maat aan en participeren we in tal van maatschappelijke projecten en evenementen en festivals. We creëren, organiseren én adviseren om álle inwoners kunst & cultuur te laten beleven en ervaren. Maak het met Cultuurplein!

Wij zoeken per 1 juni 2023 een Communityprogrammeur Cultuur- en Erfgoedpact voor de gemeente Oldebroek (10 uur per week). Functie kan in combinatie met vacature voor cultuurcoach voor de gemeente Oldebroek. Zie andere advertentie.

Communityprogrammeur Cultuur- en Erfgoedpact

14 tot 30 uur per week, tot en met eind 2024

We zoeken tijdelijk 1 of 2 community programmeurs (14 en 16 uur per week) die binnen het Cultuur- en Erfgoedpact Noord Veluwe uitvoering willen geven aan inspirerende projecten in de regio en meehelpen aan de totstandkoming van een cultureel platform in onder meer Oldebroek. Deze functies lopen  en zijn ook te combineren met de functie van cultuurcoach.

Jouw taak en rol als community programmeur
Cultuurplein is een van de uitvoerders van het Cultuur- en Erfgoedpact op de Noord Veluwe. We zijn op zoek naar enthousiaste projectleiders die uitvoering kunnen geven aan de projecten binnen het Pact, zoals het Taalproject (spoken word, dichten in het dialect, koren voor nieuwkomers, textiellab). Ook ben je verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van een culturele platforms in de regio, met name Oldebroek.

Jouw profiel

  • Je bent creatief en ondernemend.
  • Je hebt ervaring in projectmatig werken.
  • Je bent organisatorisch sterk en betrouwbaar in afspraken.
  • Je bent proactief en communicatief vaardig.
  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt bij voorkeur een cultuur georiënteerde opleiding of verras ons. 😊

Wij bieden je
Een uitdagende en veelzijdige functie binnen een collegiaal en enthousiast team. Het salaris is conform de CAO Kunsteducatie 2023, schaal 9 of 10, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Een ZZP-constructie is ook mogelijk.

Voor meer informatie over de community programmeur neem je contact op met
Rinette van der Vliet (directeur / bestuurder), r.vandervliet@cultuurpleinnoordveluwe.nl / 06 – 15448343.

Solliciteren?
Stuur je motivatiebrief en CV naar vacature@cultuurpleinnoordveluwe.nl tot uiterlijk 27 maart 2023. De eerste gesprekken vinden plaats op 11 en 14 april 2023.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.