C.: Planner en Ondersteuner

C. in Hoofddorp zoekt een Planner en Ondersteuner voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 22-03-2023C. is een bijzonder complex van voorzieningen in Haarlemmermeer met prachtige culturele programma’s van de schouwburg, poppodium, kunstencentrum, bibliotheek en podium voor architectuur. Er is veel te beleven, te genieten en er valt heel veel te leren. Dat kan in vijf podiumzalen, een popcafé, diverse vergaderlocaties, een bibliotheek met lees-, leer- en werkplekken, talrijke dansstudio’s, ateliers, muzieklokalen en oefenstudio’s. Op andere locaties in de gemeente Haarlemmermeer zijn er nog vijf bibliotheken, een goed geoutilleerd centrum voor de kunsten in Nieuw-Vennep en het Vestzaktheater Het Oude Raadhuis. Bij stichting C. werken ruim 200 mensen met een arbeidsovereenkomst. Daarnaast werken wij met vele vrijwilligers, uitzendkrachten en freelancers.

C. is voor de afdeling Educatie per direct op zoek naar een

Planner en Ondersteuner

24 uur per week

Het team Educatie richt zich op kunst- en cultuureducatie en leesbevordering voor kinderen en jongeren in de Haarlemmermeer. Het is een multidisciplinair team van bevlogen experts met een rijk netwerk in cultuur, leesbevordering en onderwijs. Wij initiëren, ontwikkelen en organiseren onderwijsactiviteiten in de kinderopvang, het primair- en voortgezet onderwijs en het mbo. Dit alles vraagt om een intensieve planning, coördinatie en communicatie. Samen met collega’s verzorg je de ondersteuning met betrekking tot in- en externe dienstverlening, zodat de cultuuractiviteiten op scholen vlot kunnen verlopen. Naast je collega’s in het educatieteam en die van andere teams van C. sta je ook in nauw contact met kunstvakdocenten, coördinatoren op scholen en andere samenwerkingspartners.

Verantwoordelijkheden

 • Je verzorgt de communicatie naar scholen (front office taken);
 • Je stemt de agenda’s af van de scholen, de uitvoerders en de programmamakers;
 • Je faciliteert de activiteiten (reserveren van materiaal, regelen van vervoer, inroosteren van ruimtes etc.);
 • Je onderhoudt contacten met de facilitaire dienst, techniek & productie en horeca & verhuur van C.;
 • Je ondersteunt incidenteel activiteiten, met name binnen C. (klaarmaken ruimtes, ontvangen gastdocenten, opvangen groepen leerlingen en leerkrachten).

Kennis en vaardigheden

 • Je beschikt minimaal over mbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring in plannen en roosteren;
 • Je hebt ervaring met digitale administratieve systemen;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je bent klantvriendelijk en servicegericht;
 • Je beschikt over improvisatietalent en bent oplossingsgericht.

Een inspirerende omgeving die voortdurend in ontwikkeling is en waar je ruimte krijgt om jouw talenten te ontplooien. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Kunsteducatie. Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring.

Enthousiast geworden?
Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Stuur een motivatiebrief mét je cv naar de afdeling Personeelszaken, vacatures@cpunt.nl, o.v.v. ‘Planner en ondersteuner’. Solliciteren is mogelijk tot en met uiterlijk 22 maart 2023. Gesprekken vinden plaats op 23 maart (1e ronde) en 27 maart (2e ronde).

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.