Buitenplaats Doornburgh: Publieksmedewerker

Buitenplaats Doornburgh in Maarssen zoekt Publieksmedewerkers voor minimaal 8 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenBuitenplaats Doornburgh (Maarssen, vlakbij Utrecht) heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot in de 17e eeuw. In het voormalige klooster op Buitenplaats Doornburgh presenteren we prikkelende presentaties op het snijvlak van kunst en wetenschap. Er zijn wisselende tentoonstellingen te zien, met bijbehorende programmering. Ook zijn er verschillende kunstwerken uit de vaste collectie te bewonderen. We organiseren concertreeksen, lezingen, architectuurwandelingen én de buitenplaats heeft een eigen restaurant, DeZusters.

Buitenplaats Doornburgh zoekt

Publieksmedewerkers

minimaal 8 uur per week (uren in overleg)

Ter versterking van de poule van publieksmedewerkers zijn wij per direct op zoek naar nieuwe krachten, om de gasten voor de tentoonstelling, restaurant of andere programmering een warm welkom te heten en wegwijs te maken in het gebouw.

Functie
Als publieksmedewerker ben je het visitekaartje van Buitenplaats Doornburgh. Je bent het eerste aanspreekpunt voor bezoekers. Je ontvangt de bezoekers, verkoopt tickets en geeft bezoekers informatie over de buitenplaats. Bij momenten van piekdrukte ondersteun je de horeca.

Profiel
Je bent servicegericht, representatief en flexibel. Je vindt het leuk om in een dynamische omgeving te werken, waar je bezoekers een mooi bezoek kunt bieden. Het is een vereiste dat je de Nederlandse en Engelse taal beheerst. Je bent woonachtig in Utrecht, Maarssen of omgeving.

Ervaring in het werken in een culturele of publieksgerichte organisatie is een pre. De werktijden variëren en liggen tussen 08:15 en 18:00 uur van woensdag tot en met zondag (inclusief weekenden en feestdagen).

Interesse in de vacature, of wil je een vraag stellen?
Stuur een mail met je CV en motivatie naar b.reinders@buitenplaatsdoorburgh.nl ter attentie van Bart Reinders, onder vermelding van ‘Vacature Publieksmedewerker’.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.