Amare: Geluidstechnicus

Amare in Den Haag zoekt een Geluidstechnicus voor 28 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenAmare is het nieuwe huis voor cultuur, educatie, events en ontmoeting aan het Spuiplein in Den Haag. Een splinternieuw gebouw met concertzalen, een theaterzaal, studio’s, les- en repetitieruimtes, horeca en nog veel meer. Stichting Amare is verantwoordelijk voor het beheer en de programmering van dit grootste cultuurgebouw van Nederland, dat ook het huis is voor het Residentie Orkest Den Haag, Nederlands Dans Theater en het Koninklijk Conservatorium.

Bij cultuurhuis Amare zijn we opzoek naar een eerste geluidstechnicus om ons team te komen versterken.

Geluidstechnicus

28 tot 36 uur per week

Wat ga je doen?
Als eerste geluidstechnicus werk je me en ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en feitelijke realisatie van voorstellingen, concerten en evenementen in Amare. Je bent allround inzetbaar. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse continuïteit van de vakgroep geluid.

Jouw werkzaamheden

  • Je bereidt samen met de toneelmeester de komst van producties voor en signaleert knelpunten aan de hand van de technical rider.
  • Je installeert, bedient en programmeert de geluid- en video-installaties.
  • Je beheert samen met een team van specialisten de AV-installaties in Amare.
  • Je werkt in een team met 22 technici.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde technische opleiding op MBO+ / HBO of vergelijkbare werkervaring.
  • Je hebt aantoonbare ervaring in het gebruik van AV-installaties in theaters.
  • Je hebt kennis van datatechniek en datanetwerken.
  • Je hebt ervaring met operationeel leidinggeven.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende baan met goede arbeidsvoorwaarden in een gevarieerd team. Het salaris is marktconform, schaal 6 cao Nederlandse Podia.

Amare is het nieuwe huis voor educatie, cultuur, events en ontmoetingen in Den Haag. In Amare is altijd iets nieuws te beleven. Amare beschikt over de allernieuwste en modernste technieken waarin jij je persoonlijk kan ontwikkelen en je creativiteit in kwijt kan. Bovendien bieden wij jou een veilige en uitdagende werkomgeving aan met flexibele werktijden en marktconform salaris.

Wij maken graag kennis met jou
Ben jij die geluidstechnicus die wij zoeken? Solliciteer door het sturen van je motivatie en CV, uitsluitend via de sollicitatieknop op deze pagina. Voor meer informatie kun je mailen naar Hugo van Hulst op hugo.vanhulst@amare.nl.

Den Haag is een kleurrijke stad. De diversiteit van de bevolking zien wij graag terug in de samenstelling van ons eigen medewerkersbestand.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.