Administratiekantoor ASK: Administrateur / Financieel Medewerker

Administratiekantoor ASK in Amsterdam zoekt een Administrateur / Financieel Medewerker voor 24 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenASK, administratiekantoor voor de culturele en creatieve sector: podiumkunsten zoals theater, dans en muziek, maar ook musea, cultuureducatie, beeldende kunst, overkoepelende culturele organisaties, en nog veel meer. Wij hebben een prachtig kantoor in Amsterdam waar we graag samenwerken, maar we werken ook veel vanuit huis.

Wij verzorgen op een efficiënte manier de financiële administratie en de salarisadministratie voor onze klanten. We geven financieel- en fiscaaladvies. Wij werken met Exact Online, Basecone, Blue10, Visionplanner, Elsevier Nextens, Office365 en andere software. Het optimaliseren van de processen vinden wij belangrijk dus onze manier van werken verandert met de tijd mee.

Wij zoeken voor culturele organisaties een

Administrateur / Financieel Medewerker

24 tot 36 uur per week

Wie zoeken we?
Wij zoeken zowel ervaren administrateurs als starters. Je hebt een goed cijfermatig inzicht en analytisch denkvermogen. Je vindt het leuk om in een kleine organisatie te werken. Je hebt affiniteit met de culturele sector. Je vindt het leuk om contact te hebben met onze klanten en een goede relatie met ze op te bouwen.

Wat ga je doen?

 • Je begeleidt een eigen klantenkring bij het digitaal verwerken van de verschillende boekstukken en zorgt ervoor dat deze op de juiste wijze in de administratie komen.
 • Je verricht betalingen en stelt facturen op.
 • Je verzorgt tussentijdse rapportages.
 • Na afloop van het jaar stel je de jaarrekening op en maak je het jaarwerkdossier.
 • Je begeleidt de accountantscontrole.
 • De exacte invulling van de werkzaamheden is afhankelijk van jouw ervaring met het voeren van financiële administraties. Als je hier nog geen ervaring mee hebt zullen wij je begeleiden zodat je dit kan leren.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt een goed cijfermatig inzicht.
 • Je bent klantgericht en een teamspeler.
 • Je bent accuraat, flexibel en resultaatgericht.
 • En heel belangrijk, je hebt affiniteit met de culturele sector.

Wat wij bieden

 • Een aantrekkelijke en afwisselende baan binnen een dynamische, informele organisatie met korte lijnen en ruimte voor eigen initiatief.
 • Een salaris gebaseerd op opleiding en ervaring.
 • Flexibele werktijden.
 • De mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Interesse?
Ben je benieuwd naar deze uitdagende functie en lijkt het je leuk om jaarrekeningen voor culturele organisaties te maken? Dan maken we graag kennis met je! Stuur je sollicitatie naar vacature@kantoorask.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.