Trias, centrum voor de Kunsten: Docent Beeldende Kunst

Trias, centrum voor de Kunsten in Rijswijk zoekt een Docent Beeldende Kunst voor 4 tot 6 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenBij Trias kan iedereen zijn of haar creatieve talent ontplooien in muziek, dans, theater, musical, beeldend en nieuwe media. Dat doet Trias door het organiseren van cursussen, workshops, vakantieactiviteiten en evenementen in de vrije tijd en door kunsteducatie aan te bieden in het onderwijs. Daarnaast is Trias actief in de gemeente door het organiseren van of deelnemen aan maatschappelijke projecten. Trias richt zich met haar programma op inwoners van Rijswijk en Leidschendam-Voorburg. Sinds kort is Trias bewoner van het Huis van de stad Rijswijk, een prachtige plek in Rijswijk waar ook de Bibliotheek aan de Vliet, Stichting Welzijn en de Gemeente Rijswijk gehuisvest worden.

Wij zoeken voor het onderwijs een

Docent Beeldende Kunst

4 tot 6 uur per week

Trias in het onderwijs
Trias werkt voor meerdere scholen in Rijswijk en Leidschendam-Voorburg aan korte beeldende kunstprojecten, lessenreeksen en doorlopende leerlijnen beeldende kunst. De vakdocenten werken met kinderen van alle leerjaren. Lessen worden meestal gegeven aan volledige klassen. Samen met een coördinator van Trias worden de vraag en de wensen van een school in kaart gebracht. Vervolgens heb jij als vakdocent de vrijheid om de lessen inhoudelijk vorm te geven. In de komende jaren zal Trias in samenwerking met haar docenten en de scholen de leerlijnen beeldende kunst verder ontwikkelen en verankeren op de scholen. De beeldende kunstdocenten werken actief mee aan deze ontwikkeling.

Wat vragen wij?

  • Een hbo-opleiding tot vakdocent beeldende kunst.
  • Minimaal 1 jaar ervaring in het primair onderwijs.
  • Woonachtig in Zuid-Holland.

Wat bieden wij?
Een leuk en enthousiast team. Trias biedt docenten mogelijkheden voor ontwikkeling en coaching. De functie wordt als Zzp’er vervuld. Het tarief is € 45 per lesuur (45-60 minuten). Reiskosten worden vergoed. De vacature betreft nu diverse basisscholen en in de toekomst mogelijk ook het voortgezet onderwijs en / of het speciaal basisonderwijs. Afhankelijk van beschikbaarheid, ervaring en wens van de docent maken we afspraken over de invulling van de taken en uren. Alle taken kunnen door één docent ingevuld of zo nodig door meerdere docenten.

Vragen over de vacature?
Neem contact op met Elianne Rook via onderwijs@stichting-trias.nl of via 0621484956.

Solliciteer direct door je motivatie en CV te sturen naar onderwijs@stichting-trias.nl, o.v.v. docent beeldende kunst.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.