Theatergezelschap Vis à Vis: Stagiair Theaterproductie

Theatergezelschap Vis à Vis in Almere zoekt een Stagiair Theaterproductie voor 32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geen


Theatergezelschap Vis à Vis maakt al meer dan 30 jaar uniek theaterspektakel op locatie. Luchtige comedy, verbluffend spektakel en vernuftige verhaallijnen leiden het publiek met een knipoog langs de afgrond van zware dilemma’s. In al het theatrale geweld blijft de kleine menselijke maat de hoofdrol spelen.

Sinds 2007 is het gezelschap gevestigd in Almere Poort, met een eigen speellocatie, kantoor en restaurant. De afgelopen jaren heeft Vis à Vis de grootschalige voorstellingen ROBOT en WILD gespeeld. Jaarlijks ontvangt het gezelschap gemiddeld 30.000 bezoekers.

De voorstelling speelt in de buitenlucht, de tribune met een capaciteit van 800 toeschouwers is overdekt. De eigen locatie kan ook worden afgehuurd of wordt ingezet om andere theatrale acts of bands te ontvangen.

Wij zoeken per maart een

Stagiair Theaterproductie

32 uur per week

met een relevante opleiding op MBO of HBO niveau.

Je hebt affiniteit met (productie van) (buiten)theater, verantwoordelijkheidsgevoel en goede communicatieve vaardigheden. Je bent actief, een harde werker, praktisch, flexibel en creatief, maakt het anderen graag naar hun zin en kan goed zelfstandig werken. Je vindt het leuk om enerzijds achter je werkplek bezig te zijn en anderzijds je handen uit je mouwen te steken. Je bent toegankelijk en vindt het leuk om altijd 1 stap verder vooruit te denken. Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Als stagiair theaterproductie ben je betrokken bij het gehele productieproces; van het gereedmaken van het festivalterrein, het zoeken naar en ophalen van rekwisieten, het verzorgen van de cast en crew, het ontvangen van de gasten en het aansturen van de publieksbegeleiders. Je doet dit altijd samen met iemand uit het productieteam: de productieleider, locatiemanager of productieassistent.

Taken:

  • Inventariseren en aanschaf benodigdheden voorstelling.
  • Ophalen van bouwmaterialen en rekwisieten.
  • Verzorgen van benodigdheden voor de crew, inclusief crew lunch en diner.
  • Helpen opstellen van planningen en schema’s.
  • Je helpt bij de planning en aansturing van de publieksbegeleiding.
  • Denkt mee over de ontvangst en bent aanspreekpunt voor publiek, speciale groepen en bedrijven.
  • Onderhoud, gereedmaken en toezicht veiligheid festivalterrein.

Vis à Vis is ervan overtuigd dat het benutten van verschillende talenten en perspectieven ons beter maakt en zorgt voor een plezierige plek voor iedereen die bij en met ons werkt. Daarom bouwen wij aan een organisatie die de kracht van diversiteit gebruikt om betere resultaten te halen. Een organisatie waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Vanzelfsprekend onderschrijven wij de Code Diversiteit & Inclusie.

Wij bieden
Een unieke stage in een avontuurlijke omgeving op een bijzondere locatie. Een samenwerking met een groot team van passievolle mensen die gezamenlijk een spraakmakende voorstelling willen maken. Je ontvangt een stagevergoeding van € 350,- per maand bij 5 volledige dagen, reiskosten en lunch/diner tijdens de speelperiode. Je wordt zowel inhoudelijk als procesmatig begeleid door de productieleider en locatiemanager. We stellen samen een plan op zodat we actief kunnen bijdragen aan het behalen van je leerdoelen. Daarnaast is er ook ruimte voor een zelfstandige stageopdracht.

Werkperiode: maart t/m juli 2023
Werkdagen zijn in maart en april veelal overdag en doordeweeks. Richting de speelperiode werken we ook veel in de middag/avond en in het weekend.

Informatie
Voor informatie over deze vacature en/of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met productieleider Jessica Ritsema – jessica@visavis.nl

Reactie
Je kunt je sollicitatiebrief met CV mailen naar: jessica@visavis.nl
Theatergezelschap Vis à Vis * Muiderzandplaats 1 * 1361 AK Almere. * T: 036-5369933

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.